Η Μαρίνα Σάττι περνά μια περίοδο βαθιάς θλίψης, καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα της, τον Αλί Οσμάν Σάττι, σε ηλικία 68 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σάττι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Γεννήθηκε την 1 Ιανουαρίου 1956 στο Σουδάν, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι ήταν γιατρός αναισθησιολόγος. Έφτασε στην Ελλάδα το 1972 για να σπουδάσει Ιατρική. Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εθνικό Καποδιστριακό από το 1983 έως το 1989, ενώ από το 1989 έως το 1995 δίδαξε αναισθησιολογία στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», είχε μιλήσει με συγκίνηση για τον αγαπημένο της πατέρα σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι είπε: «Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ και λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου. Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν».

Διάβασε επίσης:

Eurovision: Τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι στο βίντεο κλιπ κόστισαν 3.560 ευρώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.