Εκτός από το εκπληκτικό Huawei P30, το οποίο αυτή τη στιγμή θεωρείται δικαιολογημένα το κορυφαίο camera smartphone, η γνωστή εταιρεία στο ειδικό event που διοργάνωσε στο λαμπερό Παρίσι παρουσιάσε επίσης το Active, το νέο μέλος της οικογένειας των Watch GT Smartwatches. Οι ξεχωριστές και elegant γραμμές δίνουν έμφαση σε ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που αναμένται να πρωταγωνιστήσει και να αποτελέσει ένα ακόμη best seller (το Watch GT από τον περασμένο Οκτώβριο που κυκλοφόρησε έχει καταγράψει 1 εκατ. και πλέον σε πωλήσεις) για τους λάτρεις των elegant gadgets και της τεχνολογίας.  Η έκδοση Active διαθέτει την ίδια πρόσοψη των 46mm με το κλασικό Huawei Watch GT. Το Active διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED HD 1.39 ιντσών με ανάλυση 454×454 pixels, για μέγιστη οξύτητα και καθαρότητα στη θέαση.

Huawei GT Watch Active (3)

Παρατεταμένη διάρκεια μπαταρίας για καλύτερη εμπειρία κατά την άσκηση!

Με όνομα εμπνευσμένο από τα Grand Tourers, πολυτελή αυτοκίνητα επιδόσεων, φτιαγμένα για μεγάλα ταξίδια με υψηλές ταχύτητες, το Watch GT  χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο διπλό chipset και αρχιτεκτονική έξυπνης διαχείρισης ενέργειας που φροντίζει για την εναλλαγή μεταξύ της κατάστασης επιδόσεων και της εξοικονόμησης ενέργειας ανάλογα με τις δραστηριότητες του χρήστη, με σκοπό τη μέγιστη διάρκεια αντοχής της μπαταρίας. Το Active αντέχει έως και δύο εβδομάδες με κανονική χρήση που μπορεί να περιλαμβάνει: ολοήμερη χρήση με τη λειτουργία καρδιακού ρυθμού ενεργοποιημένη, την καταγραφή ύπνου ενεργή κατά τη νύχτα, ειδοποιήσεις μηνυμάτων και 90 λεπτά άσκησης την εβδομάδα. Χωρίς την καταγραφή της άσκησης και με ένα πιο συντηρητικό σενάριο, το Watch GT Active μπορεί να παραμείνει χωρίς φόρτιση έως και 30 ημέρες.

Huawei GT Watch Active (4)

Αξεπέραστες δυνατότητες καταγραφής άσκησης και υγείας

Ενώ το Huawei Watch GT υποστηρίζει μια σειρά δραστηριοτήτων κλειστού ή ανοιχτού χώρου, το νέο Watch GT Active διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία Τριάθλου. Οι τρεις τύποι προπόνησης που υποστηρίζονται είναι το κολύμπι, η ποδηλασία και το τρέξιμο. Το smartwatch μπορεί να καταγράψει και να χρονομετρήσει όλο το Τρίαθλο καθώς και τον χρόνο εναλλαγής μεταξύ των αθλημάτων.
Με μία μπαταρία που διαρκεί και την καταγραφή καρδιακού ρυθμού HUAWEI TruSeen™ 3.0, το Active, υποστηρίζει 24ωρη παρακολούθηση της κατάστασης της καρδιάς είτε κατά τη δραστηριότητα, είτε κατά την ξεκούραση. Συνδυάζοντας το καινοτόμο οπτικό αισθητήρα PPG, τον μοναδικό σχεδιασμό του και τους AI αλγορίθμους, το smartwatch μπορεί να παρακολουθεί τους χτύπους της καρδιάς του χρήστη, σε πραγματικό χρόνο και με υψηλή ακρίβεια. Στη λειτουργία Sport, το Active έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τον χρήστη σχετικά με την ένταση της προπόνησης με βάση τον στόχο του καρδιακού ρυθμού που έχει θέσει εκείνος. Στην λειτουργία ξεκούρασης το ρολόι επίσης παρακολουθεί αυτόματα και καταγράφει τους παλμούς του χρήστη στην κατάσταση αυτή.

Huawei GT Watch Active (1)

Η λειτουργία HUAWEI TruSleep™ 2.0, φροντίζει την ακριβή καταγραφή του ύπνου και της ποιότητάς του, αναγνωρίζοντας τις βασικές διαταραχές. Επιπλέον, προσφέρει πάνω από 200 συμβουλές και προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες συνδυάζοντας μετρήσεις καρδιακού ρυθμού, αναπνοών και ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για την καλύτερη διαχείριση της φυσικής κατάστασης και ποιότητας ζωής γενικότερα.

Κλασική εμφάνιση ρολογιού με μοντέρνα αισθητική

Το Watch GT Active της Huawei παρέχει μια σειρά από watch faces, είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, είτε για την ώρα της προπόνησης ή της δουλειάς, πάντα υπάρχει η κατάλληλη πρόσοψη.
Τα λουράκια του Watch GT Active, όχι μόνο βελτιώνουν τη συνολική εικόνα του ρολογιού αλλά επίσης δημιουργούν μια πιο ανθεκτική και άνετη εμπειρία στη χρήση. Τα χρώματα της έκδοσης Active είναι το Πορτοκαλί και το Σκούρο Πράσινο.

Huawei GT Watch Active (2)

Η τιμή του HUAWEI WATCH GT Active θα είναι στα 249 Ευρώ*

*Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής καθώς η τελική τιμή διαμορφώνεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης.