Αναρωτιέσαι τι να μαγειρέψεις πάλι σήμερα; Μια συνταγή με μοσχάρι αποτελεί μια κλασική επιλογή. Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, ενώ εσύ δε θα ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα για να την προετοιμάσεις. Φτιάξε αυτή την παρασκευή από μουσχαρίσιο μπούτι και σάλτσα μουστάρδας και δε θα το μετανιώσεις!

Υλικά

900 γραμμάρια μοσχαρίσιο μπούτι

500 γραμμάρια καρότα

2 κρεμμύδια

120ml σάλτσα Worcestershire

2 κ.σ μουστάρδα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά το κρέας. Κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και τα ρίχνουμε σε μια γάστρα με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε στα τέσσερα το κρεμμύδι, το ανοίγουμε με τα χέρια μας και το τοποθετούμε μαζί με τα καρότα. Όταν γίνει το μοσχάρι, το προσθέτουμε στη γάστρα. Προσθέτουμε τα 120ml σάλτσα Worcestershire, τη μουστάρδα και 800ml βραστό νερό. Ανακατεύουμε το φαγητό, κλείνουμε τη γάστρα με το καπάκι της και ψήνουμε μέχρι το μοσχάρι να γίνει τρυφερό. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Δείτε επίσης: Guinness κέικ – Πλούσιο σε γεύση χάρη στην μπύρα