Η Shakira ετοιμάζει πικάντικο ριάλιτι. Θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ;

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, η Shakira ηχογραφεί ένα ντοκιμαντέρ της ζωής της, όπου θα μπορούσε να πει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué, μεταξύ άλλων.

Εδώ και αρκετό καιρό, η τραγουδίστρια συνοδεύεται από κάμεραμαν που εθεάθη κατά τη διάρκεια της τελετής Latin Grammy στη Σεβίλλη και την ημέρα που παρευρέθηκε στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης και συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο με αντάλλαγμα μείωση της ποινής που θα την αποτρέψει από πηγαίνοντας στη φυλακή.

Το ντοκιμαντέρ στο οποίο λέγεται ότι εργάζεται η Κολομβιανή καλλιτέχνης θα επικεντρώνεται στις εμπειρίες της τραγουδίστριας το 2022 και το 2023 και τις δύσκολες στιγμές που έπρεπε να ζήσει σχετικά με την υποτιθέμενη απιστία του πρώην συντρόφου της και το φορολογικό της πρόβλημα.

Στο πρόγραμμα Mamarazzis, οι δημοσιογράφοι Laura Fa και Lorena Vazquez, επιβεβαίωσαν: «Σήμερα αν είσαι διάσημος άνθρωπος και δεν έχεις το δικό σου ριάλιτι σε στυλ ντοκιμαντέρ, δεν είσαι κανένας».

«Είναι σαφές ότι η Shakira ηχογραφεί υλικό για ένα οπτικοακουστικό έργο, ένα ντοκιμαντέρ ή ένα ριάλιτι σε στυλ ντοκιμαντέρ», δήλωσε η Lorena Vazquez. Προσθέτοντας σε αυτά που είπε η Laura Fa, είπε ότι η παράσταση θα είναι ένα δράμα λόγω όλων όσων συνέβησαν στη Shakira τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα μπορούσε να ονομαστεί “El engaño y yo”.

Πηγή: marca.com

Διάβασε επίσης:

Kylie Jenner & Timothée Chalamet πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο!