Η Kylie Jenner είναι «απίστευτα ευτυχισμένη» με τον Timothée Chalamet! Η σταρ των Kardashians, 26 ετών, είναι «απίστευτα χαρούμενη» με τον ηθοποιό Wonka, 27 ετών, και μάλιστα έχει βάλει μια ετικέτα στο ειδύλλιό τους, αποκαλώντας τον «το αγόρι της».

Όσο για τον Chalamet, λέει ότι παρακολουθεί τη Jenner «με δέος για όλα όσα καταφέρνει» και «ειδικά ότι είναι μια καταπληκτική μαμά».

Υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλο και θαυμάζουν ο ένας την καριέρα του άλλου.

“Είναι πολύ καλός για την Kylie. Από τότε που βγήκε μαζί του, φαίνεται πολύ ικανοποιημένη, χαλαρή και συγκεντρωμένη. Η οικογένειά της τον αγαπάει.”

Οι εκπρόσωποι της Jenner και του Chalamet δεν απάντησαν αμέσως.

Τον Απρίλιο, η Jenner και ο Chalamet πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο, αφού ο DeuxMoi, ένας λογαριασμός κουτσομπολιού διασημοτήτων, έλαβε μια ανώνυμη συμβουλή που ονόμαζε την Jenner ως το «νέο του κορίτσι». Μια εβδομάδα αργότερα, το TMZ φωτογράφισε το Range Rover της στο δρόμο του ηθοποιού.

Αρκετούς μήνες αργότερα, οι δυο τους επιβεβαίωσαν την σχέση τους μοιράζοντας μια διάφανη αέρινη ρόμπα στη μέση της αναγεννησιακής συναυλίας της Beyoncé, στο Sofi Stadium τον Σεπτέμβριο. Η έξοδος σηματοδότησε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση — και την πρώτη φορά που οι θαυμαστές τους είδαν μαζί.

Μια πηγή περιέγραψε τη σχέση τους ως «διασκεδαστική και ακομπλεξάριστη» αφού την επισημοποίησαν.

«Βγαίνουν εδώ και έξι μήνες. Κάνει την Kylie χαρούμενη. Έχει τη δική του ζωή και καταλαβαίνει ότι η Kylie πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα παιδιά της».

«Είναι γοητευτικός, αγαπάει πολύ και προστατεύει την Kylie».

«Της αρέσει που είναι ιδιωτικός τύπος».

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι εθεάθη να αγκαλιάζεται σε ένα δείπνο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει τη συνεργασία του σχεδιαστή Haider Ackermann με τον Augustinus Bader και στη συνέχεια να μαζεύει με το PDA στο US Open του 2023.

Τον Νοέμβριο, ο Chalamet φιλοξενήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του Saturday Night Live, στην 49η σεζόν του, μαζί με το indie trio boygenius, ως μουσικός καλεσμένος. Στη συνέχεια, ενώθηκε με την Jenner για να γιορτάσει τη συναυλία του στο SNL σε ένα afterparty στη Νέα Υόρκη.