Η πρωτεΐνη προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας. Εκτός από το να αποκτήσεις καλλίγραμμο και σμιλευμένο σώμα, η αύξηση των ημερήσιων ποσοτήτων σε πρωτεΐνη βοηθάει στην αποτελεσματικότερη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα, αλλά και στη διατήρηση της μυϊκής σου μάζας. Η Herbalife Nutrition που εδώ και χρόνια «ειδικεύεται» σε επιστημονικώς τεκμηριωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και προάγει την υγιεινή διατροφή και το well being, μας προτείνει τη νέα σειρά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1! Πρόκειται για  ένα πλούσιο και κρεμώδες ρόφημα που μπορεί να παρασκευαστεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Με ένα τέλειο μείγμα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, εδώδιμων ινών, βιταμινών και μετάλλων, το Formula 1 προσφέρει σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σε κρατήσει σε… φόρμα (περισσότερα για τα ροφήματα Formula 1 μπορείς να μάθεις εδώ).

Κι επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δε γίνεται να μην βάλεις την πρωτεΐνη στην καθημερινότητα σου, το That’s Life σε συνεργασία με την Herbalife Nutrition έχει ετοιμάσει τον πιο «high-protein» διαγωνισμό του καλοκαιριού! 3 σούπερ τυχεροί φίλοι/-ες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 Formula 1 smooth chocolate ο καθένας. Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που ακολουθούν:

  1. Follow στο Instagram του @ThatsLife και της @herbalifenutrition.gr   
  2. Like στη Facebook σελίδα του That’s Life
  3. Share το διαγωνισμό στο profile σας (public μορφή)
  4. Σχόλιο κάτω από το άρθρο στο website

O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 77/7/2020 (23:59) και οι νικητές / -τριές θα ανακοινωθούν στις 28/7/2020 με σχετικό post στο site μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!