Καθώς φτάνουμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσιάζουν τα επικείμενα υψηλά χαρτιά τους. Και φυσικά, ο σταθμός της Κάτω Κηφισιάς δεν αποτελεί εξαίρεση. Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, το Star ξεκινά δύο αναμενόμενες πρεμιέρες.

Shopping Star

Η αρχή γίνεται το απόγευμα, στις 15:50, με τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Shopping Star. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε και την καθιέρωσε, αποφασισμένη να επιτύχει και σε αυτή την πρόκληση.

Έπειτα από 7 σεζόν, η δημοφιλέστερη εκπομπή στο γυναικείο κοινό προχωρά σε μια νέα φάση. Με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, νέα παρουσιάστρια, νέα σκηνικά, αλλά και κάποια σταθερά στοιχεία, όπως ο αγαπημένος Βαγγέλης Χαρισόπουλος που παραμένει στην απογευματινή παρέα.

Η Ηλιάνα θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα πέντε νέες παίκτριες που θα διαγωνίζονται για τη νίκη και θα φέρνουν το δικό τους στυλ και προσωπικότητα στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτό αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας του Shopping Star, καθώς βασίζεται στην καθημερινή γυναίκα, στην κοπέλα της γειτονιάς, που αγαπά ο κόσμος.

Φάρμα

Μετά από λίγες ώρες, το σκηνικό αλλάζει ριζικά. Από την πασαρέλα, τη μόδα και το στυλ, κατά τις 21:00, έρχεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την εκπομπή “Φάρμα”. Ο γνωστός χιουμορίστας και μέλος της κορυφαίας ομάδας μαγείρων της ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά.

Στα μαγευτικά τοπία της ελληνικής φύσης, μακριά από την άνεση της πόλης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχωρίζεται την ποδιά του μάγειρα και φορά τη φόρμα του αγρότη. Αυτή τη φορά δεν θα κριτικάρει συνταγές, αλλά θα καθοδηγεί ανδρείους και γυναίκες που αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την πόλη και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της φύσης.

Στη “Φάρμα”, η φροντίδα των ζώων και η γεωργία δεν είναι τόσο εύκολες όσο φαίνονται στην τηλεόραση. Οι συνθήκες είναι απαιτητικές και δύσκολες, απαιτώντας από τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις. Οι δοκιμασίες και οι αντιξοότητες θα διαχωρίσουν εκείνους που διαθέτουν την αντοχή από εκείνους που είχαν διαφορετικές προσδοκίες.

Το trailer της “Φάρμας” μας πρόσφερε μια σύντομη αλλά εντυπωσιακή εικόνα από τα εκπληκτικά τοπία και τους εξωτερικούς χώρους που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το παιχνίδι. Φυσικά, η χιουμοριστική αντιμετώπιση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ελληνική ύπαιθρο και οι απελπιδείς προσπάθειές του να την κατακτήσει, παρά τις δυσκολίες, ήταν απολαυστικές και δημιούργησαν μεγαλύτερη ανυπομονησία για την πρεμιέρα της εκπομπής τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!

Διάβασε επίσης:

“Το πιο μεγάλο παζάρι”: Πρεμιέρα σήμερα με τον Ηλία Βρεττό! Τί γινόταν παλιά;