Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με αφορμή το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο “Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα“, εμφανίστηκε στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη “Γνώμη μου”. Στη συνέντευξη αυτή, μίλησε για τις σημαντικές αλλαγές που έκανε στη ζωή του και πώς αυτές τον οδήγησαν στην προσωπική του ευτυχία.

Αλλαγές στον Τρόπο Ζωής

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στις ριζικές αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής του. Αποφάσισε «να γνωρίσει τη γυναίκα, το ιερό θηλυκό, και γι’ αυτό προσευχήθηκε να κάνει κόρες». Ηθοποιός έγινε εξαιτίας μιας κοπέλας που γνώρισε στην σχολή λογιστικής όπου είχε περάσει και πήγε απλά να γραφτεί χωρίς να έχει σκοπό να συνεχίσει εκεί τις σπουδές του. Ήταν φιλόδοξος να γίνει διάσημος, πλούσιος και να τον θέλουν οι γυναίκες, αλλά το πρώτο ταρακούνημα που βίωσε ήταν να τον θέλουν όλες οι γυναίκες αλλά όχι αυτή η μία που ήθελε εκείνος.

Η Σημασία της Αυτογνωσίας

Στη συνέντευξή του, ο Ευθυμιάδης υπογράμμισε τη σημασία της αυτογνωσίας και της εσωτερικής αναζήτησης. Μέσα από την ενασχόληση με την πνευματικότητα και τη φιλοσοφία, κατάφερε να βρει τις απαντήσεις που έψαχνε για χρόνια. Η επαφή με τον εαυτό του και η κατανόηση των πραγματικών του αναγκών ήταν καθοριστικές για την επίτευξη της ευτυχίας του.

Ο Ρόλος της Φύσης

Η φύση παίζει κεντρικό ρόλο στη ζωή του ηθοποιού. Η καθημερινή επαφή με το φυσικό περιβάλλον και η απλή ζωή στην επαρχία τον βοήθησαν να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του και να βρει γαλήνη. Όπως εξηγεί, η φύση προσφέρει απλόχερα τα διδάγματά της και λειτουργεί ως ένα μέσο εσωτερικής κάθαρσης και ηρεμίας.

Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα

Το βιβλίο του, όπως ο ίδιος περιγράφει, είναι μια συλλογή από μικρές ιστορίες που έχουν μεγάλες διδασκαλίες. Αυτές οι ιστορίες βασίζονται σε προσωπικές του εμπειρίες και φιλοδοξούν να προσφέρουν έμπνευση και καθοδήγηση στους αναγνώστες, ώστε να αναζητήσουν τη δική τους ευτυχία και ισορροπία στη ζωή.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μέσα από τη συνέντευξη αυτή, μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοβελτίωσης, προσκαλώντας το κοινό να αναζητήσει την αληθινή ευτυχία μέσα από την απλότητα και την αυτογνωσία.

Διάβασε επίσης:

8 διάσημοι που πιστεύουν στο Θεό και άλλαξε η ζωή τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.