Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και σουσάμι

Το κλειδί για να μαγειρεύετε νόστιμες, τραγανές φτερούγες κοτόπουλου κάθε φορά σε μια φριτέζα αέρα είναι να τις τηγανίζετε σε ένα μείγμα από λάδι, κορν φλάουρ και καρυκεύματα μέχρι να γίνουν τραγανές οι φλούδες τους πριν τις ρίξετε σε ένα κολλώδες γλάσο και να ψήσετε ξανά για λίγο. Συστατικά 450–500g φτερούγες κοτόπουλου με αφαιρεμένες μύτες … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και σουσάμι.