Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” σήμερα το πρωί. Στους συντελεστές της εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό, ο τραγουδιστής εξέφρασε τη δική του άποψη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Σάκη, ζητώ χίλιες φορές συγγνώμη που σε προσέβαλα. Ειλικρινά! Γενικά, το 2021 περάσαμε πολλά με τον Σάκη. Από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, ήμασταν σαν αδέλφια. Και αυτή η σχέση κράτησε και μετά το παιχνίδι. Ήταν μια αληθινή σχέση. Όταν τελειώσαμε, θυμάσαι, κάτσαμε και φαγητό και κλάψαμε, μιλώντας για όσα είχαμε περάσει.” Συνέχισε λέγοντας: “Σε εκείνο το σημείο, είπαμε ότι μπορεί να συνεχίσω ή να μην συνεχίσω… Και τότε βάλαμε μια κόκκινη γραμμή, που σήμαινε ότι με βάση τα προβλήματα που είχαμε με κάποιον (Γιώργο Κόρομι), εσύ την πέρασες, Σάκη μου. Με στενοχώρησες, αλλά δεν σε μισώ. Ούτε έχω κάνει κακό για σένα. Αν χρειαστεί, θα σε βοηθήσω, φίλε μου.

Περάσαμε πολλά, και ξέρεις ότι με πλήγωσε όλο αυτό. Το γνωρίζεις πολύ καλά. Το 2021, θέλω να θυμηθείς τι έλεγες για εκείνον τον άνθρωπο. Έφτασες στο σημείο να ξεπεράσεις τα όρια. Είναι επιλογή μας να θέλουμε να κάνουμε κάποιον φίλο. Εγώ ποτέ δεν θα ξεπερνούσα τα όρια με τον αδελφό μου. Σάκη μου, επειδή θα το δεις, παρέβης αυτά που λέγαμε κλαίγοντας,” δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δες το βίντεο:

Διάβασε επίσης:

Μπραντ Πιτ: Μεθυσμένος και… εκτός εαυτού τσακώθηκε στο αεροπλάνο!