Δε χωρά αμφιβολία ότι τα beauty trends δημιουργήθηκαν για να αλλάζουν. Χάρη σε πλατφόρμες όπως το TikTok, ο κύκλος των τάσεων φαίνεται να κινείται ταχύτερα πια σε σχέση με παλαιότερα. Έτσι, λοιπόν, κάποια από τα trends που υιοθετήσαμε και αγαπήσαμε το 2021 δε θα μας ακολουθήσουν στο επόμενο έτος. Ας δούμε, στη συνέχεια, ποια είναι αυτά:

Skincare routine με 15 διαφορετικά προϊόντα

Θυμάσαι την εποχή που χρειαζόσουν 38 διαφορετικά μπουκαλάκια για να φροντίσεις το δέρμα σου το πρωί πριν πας στη δουλειά; Αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί, αφού το 2022 σε συνδυασμό με την πανδημία έρχεται να απλοποιήσει τις διαδικασίες. Νέα τάση λοιπόν που αναδεικνύεται είναι το  “skinimalism.”

Σαπούνι, serum, ενυδατική και αντηλιακή είναι τα καλλυντικά που χρειάζεσαι!

Highlighter

Ξέρουμε θα σου λείψει! Το 2022 όμως δε θα κυκλοφορείς στους δρόμους λαμπερή σαν γοργόνα, αλλά θα πρέπει να βασιστείς στο λαμπερό χαμόγελο που σου έδωσε η φύση. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα βγάλεις για πάντα το highlighter από το νεσεσέρ σου, όμως θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο ήπια εκδοχή του.

Wet look

Πριν από λίγο καιρό όλο και κάποιον διάσημο βλέπαμε στο κόκκινο χαλί να υιοθετεί μια πιο rock εκδοχή υποστηρίζοντας το wet look. Πλέον όμως τα trends ορίζουν ανέμελα χτενίσματα που αναδεικνύουν τα φυσικά μαλλιά.

Επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς

Σύμφωνα με έρευνα της FOREO, το 59% των ανθρώπων συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια του lockdown πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι οι συσκευές τεχνολογίας ομορφιάς στο σπίτι και, επιπλέον, το 58% προτιμούν μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς. Επίσης, το 66% των ανθρώπων δήλωσαν ότι βλέπουν τις μη χειρουργικές θεραπείες ομορφιάς ως φυσιολογικό μέρος του self-care τους.

Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο η FOREO – ένα εμπορικό σήμα που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με το «εργαλείο περιποίησης της επιδερμίδας» – έχει καταγράψει μια αύξηση της ζήτησης για το BEAR, με ανάπτυξη τριών μηδενικών παγκοσμίως και μια σταθερή τοποθέτηση ως μη επεμβατική λύση ομορφιάς κατ ‘εξοχήν.

Η BEAR είναι η πρώτη εγκεκριμένη από τον FDA μικροϋπολογιστική ιατρική συσκευή με σύστημα anti-shock™, καθιστώντας την την ασφαλέστερη μικρορεύματα συσκευή τόνωσης του προσώπου στην αγορά. Αυτή η επαναστατική συσκευή συνδυάζει την αναζωογονητική τεχνολογία των μικρορευμάτων και των T-Sonic παλμών για να επιτύχει το πιο τονωμένο και λαμπερό δέρμα που υπήρξε ποτέ. Η συσκευή με ορατή αντιγηραντική δράση διεγείρει και τονώνει το δέρμα, στοχεύοντας στα σημάδια γήρανσης και δίνοντας μια πιο σφιχτή επιδερμίδα σε λίγα λεπτά, καταρρίπτοντας μια για πάντα το μύθο ότι η πλαστική χειρουργική είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσετε πίσω το ρολόι του δέρματός σας

Διαβάστε επίσης: Πως να δημιουργήσεις 6 διαφορετικά hairstyles με μια μόνο συσκευή | Thats Life. Life as it is!