Είναι γνωστό ότι η μόδα κάνει “κύκλους” και κάθε χρόνο οι εταιρείες μας προτείνουν κομμάτια που πιστεύαμε ότι δε θα ξαναφορέσουμε ποτέ. Κάποια παπούτσια όμως, όσα χρόνια και να περάσουν, παραμένουν στη μόδα, αφού πλέον έχουν μπει στη “σφαίρα” του κλασικού.

Ένα από αυτά, είναι και το θρυλικό κομμάτι της κληρονομιάς της Reebok, το Classic Leather. Το συγκεκριμένο αθλητικό έκανε την πρώτη του εμφάνιση το φθινόπωρο του 1983. Μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει τη γοητεία του και πολλοί είναι οι celebrities που ενσωματώνουν αυτό και άλλα “κλασικά” Reebok στις καθημερινές τους εμφανίσεις, σχηματίζοντας πολλά και διαφορετικά looks.

Δες, στη συνέχεια, διεθνείς stars που τα “τιμούν” σε κάθε ευκαιρία:

Katie Holmes

Gigi Hadid

Emily Ratajkowski

Nina Dobrev

Sydney Sweeney

 

Φέτος μάλιστα το Classic Leather της Reebok επιστρέφει σε πολλές νέες συναρπαστικές αποχρώσεις και σιλουέτες. Εξελίσσεται στο must-have sneaker της άνοιξης για looks κλασικά, διαχρονικά και πάντα μοντέρνα. Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Reebok για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η εταιρεία παρουσιάζει τη φετινή εκδοχή του εμβληματικού και πάντα κλασικού sneaker Classic Leather OG. Ηversatile λογική πίσω από το Classic Leather OG επιτρέπει να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το φοράει να εκφραστεί μέσω του στιλ του, φέρνοντας την πραγματική ουσία της μόδας στο προσκήνιο.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί να υπάρξει αντιγήρανση χωρίς ενέσιμα fillers; | Thats Life. Life as it is!