Καθώς η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται είναι λογικό να έχουμε στη διάθεσή μας αναρίθμητες θεραπείες που δίνουν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να “παγώσει” τα σημάδια του χρόνου και να νιώσει όμορφη, ανανεώνοντας την εμφάνισή της. Τα ενέσιμα fillers στις μέρες μας υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Μια από τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Χειρουργική είναι η εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου, η διόρθωση σχήματος προσώπου, η αύξηση όγκου και ο σχηματισμός χειλιών με τη χρήση Υαλουρονικύ οξέος.

Κάθε γυναίκα, που σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποια θεραπεία προκειμένου να βελτιώσει το αισθητικό αποτέλεσμα, καλό είναι να ενημερωθεί πρώτα εκτενώς και κυρίως να απευθυνθεί μόνο σε κάποιον εξειδικευμένο με μεγάλη εμπειρία στα fillers. Είναι βασικό να γνωρίζουμε ότι:

-Τα πιστοποιημένα υλικά των fillers, που προέρχονται από αξιόπιστες εταιρείες, εγγυώνται ένα ασφαλές αποτέλεσμα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστούν όμως κάποιες παρενέργειες, όπως ερυθρότητα, πόνος ή πρήξιμο, που υποχωρούν όμως εντός δύο εβδομάδων.

-Μια θεραπεία διαρκεί από 15 λεπτά μέχρι 1 ώρα συνήθως.

-Τα αποτελέσματα των περισσότερων θεραπειών διαρκούν από 6 έως 24 μήνες.

-Σε περίπτωση που το μετανιώσεις, μερικά fillers είναι δύσκολο έως αδύνατον να αφαιρεθούν.

– Αν αναζητάς μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία των ενέσιμων Fillers, υπάρχουν επιλογές. Η εταιρεία Chrysallis Proderma βραβεύτηκε για την τεχνολογία του DF Machine της Environ και τη νέα επαναστατική 30’ θεραπεία για πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία για τα ενέσιμα Fillers.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ELECTRO-SONIC IONZYME DF ΤΗΣ ENVIRON

Το lonzyme Electro-Sonic DF Machine ήταν το πρώτο μηχάνημα στον κόσμο που συνδυάζει την αποτελεσματική Σονοφόρεση χαμηλής συχνότητας µμαζί µε παλμικό ιονισμό στην ίδια κεφαλή. Η αξιοποίηση της ισχύος και των δύο τεχνολογιών επιταχύνει και εντείνει τα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Το DF Machine σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος και παρακάμπτει παροδικά το φραγμό του δέρματος, ώστε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική διείσδυση των ενεργών συστατικών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Η Σονοφόρεση χαμηλής συχνότητας (ηχητικά κύματα) και η Παλµική Ιοντοφόρεση (ηλεκτρικό ρεύμα για ιονισμό των συστατικών) δημιουργούν µμικροσκοπικές κοιλότητες στο δέρμα, οι οποίες συμβάλλουν στην µμεταφορά ενεργών συστατικών βαθιά στο δέρμα. Επιπλέον, ο ιδιοφυής συνδυασµός Σονοφόρεσης και Ιοντοφόρεσης αυξάνουν µέχρι 40 φορές περισσότερο την απορρόφηση των συστατικών σε κυτταρικό επίπεδο. Το Ionzyme DF Machine διαθέτει πιστοποίηση CE και συμμορφώνεται µε όλα τα πρότυπα ασφάλειας, υγείας και περιβαλλοντικής προστασίας. Αυτό εξασφαλίζει πως οι προσφερόμενες µε αυτό θεραπείες είναι όχι µόνο ιδιαίτερα αποτελεσματικές αλλά και απόλυτα ασφαλείς.

Οι επαγγελματικές θεραπείες Environ

Η θεραπεία προσώπου Environ Focus On Filler με το μηχάνημα Electro-Sonic Ionzyme DF χαρίζει άμεσα, ορατά αποτελέσματα ενυδάτωσης, λείανσης και νεανική εμφάνιση με φυσικά, μη-παρεμβατικά μέσα. Ο ειδικός ορός που χρησιμοποιείται κατά τη θεραπεία περιέχει έξυπνα πολυπεπτίδια που ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία σύνθεσης υαλουρονικού οξέος του δέρματος. Η θεραπεία είναι μη ενέσιμη και γίνεται με το ειδικό μηχάνημα

Environ Electro-Sonic Ionzyme DF Machine που χρησιμοποιεί διττή τεχνολογία ηλεκτροσονοφόρεσης. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει 40 φορές καλύτερη απορρόφηση των συστατικών του ορού σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι ασφαλής για οποιονδήποτε και μπορεί να γίνει σε στοχευμένες περιοχές χωρίς ταλαιπωρία. Ιδανική για όσους κάνουν ενέσιμες θεραπείες ή για όσους επιθυμούν ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα με πιο φυσικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: 4 αρώματα που θα ξεχωρίσουν την άνοιξη του 2022 | Thats Life. Life as it is!