Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το δυσάρεστο, αλλά άκρως φυσιολογικό, φαινόμενο της εφίδρωσης!  Πόσες φορές έχεις αισθανθεί αμηχανία όταν χρειάζεται να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά, ενώ κάνεις μία δραστηριότητα που αγαπάς; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 9 στις 10 γυναίκες έχουν αισθανθεί άβολα για την περιοχή της μασχάλης τους κάποια στιγμή στη ζωή τους. Πολλές από αυτές μάλιστα πιστεύουν πως υπάρχει ένας τύπος μασχάλης που προβάλλεται ως «ιδανικός», δημιουργώντας τους άγχος και πίεση.

Ακόμα κι αν κάνεις ντους καθημερινά και φοράς αποσμητικό, άνθρωπος είσαι! Θα ιδρώσεις… Μη σε πιάνει πανικός. Υπάρχουν τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις τον ιδρώτα και να πεις “αντίο” στην κακοσμία.

-Άλλαξε τα ρούχα που φοράς

Τους ζεστούς μήνες είναι απαραίτητο να επιλέγουμε υφάσματα φυσικά, όπως είναι το βαμβακερά ή το λινό. Τα συνθετικά ρούχα είναι “εχθρός” σου αν θες να διατηρήσεις τις μασχάλες σου στεγνές. Παράλληλα, σημαντικό είναι να φοράμε ρούχα ανοιχτόχρωμα και όχι πολύ στενά, ώστε ο αέρας να κυκλοφορεί ελεύθερα.

-Επίλεξε το κατάλληλο αποσμητικό

Προκειμένου να σηκώνεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις, χρειάζεσαι το κατάλληλο αποσμητικό. Σύμμαχος σε αυτή την «αλλαγή» είναι η αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove Original, που σε προσκαλεί να γνωρίσεις τη σύνθεσή της και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία φροντίδας, περιποίησης και προστασίας. Με το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το Dove Original σε μορφή spray και roll-on, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

-Άλλαξε διατροφή

Οι διατροφικές επιλογές συνδέονται απόλυτα με την κακοσμία του σώματος. Ακολούθησε μια διατροφή πλούσια σε σαλάτες, φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης και απόφυγε τα λιπαρά, τον καφέ, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως να απελευθερώσεις το σώμα σου από τις τοξίνες | Thats Life. Life as it is!