Μια συσκευή για το πρόσωπο, που αλλάζει όσα γνωρίζαμε για την περιποίηση, έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα. Ο λόγος για το BEAR και BEAR mini της FOREO, που στη χώρα μας διατίθενται αποκλειστικά από τα Sephora. Εν μέσω πανδημίας, η σωστή φροντίδα του προσώπου μας μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Με το φόβο του κορονοϊού, οι επισκέψεις στα κέντρα αισθητικής περιορίστηκαν. Οι περισσότερες γυναίκες πλέον αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις στο σπίτι. Η σειρά BEAR υπόσχεται την απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς που συνδυάζει την αίσθηση της πιο πολυτελούς περιποίησης με τα οφέλη της γυμναστικής.

Σε τι διαφέρει η συσκευή BEAR

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει τα μικρορεύματα και τους iconic T-Sonic παλμούς, το BEAR έχει κερδίσει τον τίτλο του ‘pocket personal trainer’. Ουσιαστικά γυμνάζει τους μύες του προσώπου, χαρίζοντας σταδιακή σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού. Πηγαίνοντας την ‘καλή φυσική κατάσταση του προσώπου’ στο επόμενο στάδιο, η συσκευή BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knockout. Το BEAR mini διαθέτει το Contour Cardio και τα δύο ήδη προγραμματισμένα στο ειδικό app FOREO For You. Φυσικά, η κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να πραγματοποιήσει το δικό της ritual περιποίησης με κινήσεις που διευκολύνουν την ίδια. Για το λόγο αυτό δόθηκαν extra tips χρήσης, κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού Press Day της FOREO. Οι καλεσμένοι μπόρεσαν να δοκιμάσουν τα προϊόντα από την ασφάλεια του σπιτιού τους, έχοντας ήδη λάβει τη συσκευή.

Η τεχνολογία Anti-Shock System

Μια χαρακτηριστική καινοτομία των προϊόντων είναι η τεχνολογία Anti-Shock System. Οι συσκευές BEAR και BEAR mini είναι οι μόνες στην αγορά που είναι εξοπλισμένες με το συγκεκριμένο σύστημα. Αυτό τις καθιστά άκρως ασφαλείς για απολαυστικές shock-free, ομαλές θεραπείες.

Η σουηδική εταιρεία FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις. Εκτός από το BEAR, διαθέτει την cleansing συσκευή LUNA, το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA.

Διαβάστε επίσης: Το προϊόν περιποίησης που εύχομαι να είχα από τότε που ήμουν 20 χρονών