Οι περισσότερες γυναίκες με λεπτά χείλη αναζητούν έξυπνα tricks για να δείχνουν πιο σαρκώδη. Πλέον υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, αποφεύγοντας αισθητικές επεμβάσεις που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες. Τα σέξι χείλη είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις με απλούς τρόπους τελείως φυσικούς. Δες, στη συνέχεια, τι πρέπει να κάνεις!

-Η κλασική απολέπιση με οδοντόβουρτσα

Όπως το πρόσωπό σου χρειάζεται συστηματική απολέπιση για να δείχνει όμορφο, το ίδιο ισχύει και για τα χείλη. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν απολέπισης χειλιών, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Εναλλακτικά, άπλωσε μια μικρή ποσότητα ενυδατικής και τρίψε τα με μαλακές κινήσεις. Αμέσως θα δεις ότι δείχνουν πιο σαρκώδη.

-Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών

Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο εργαλείο αν δε διαθέτουμε από τη φύση μας σαρκώδη χείλη. Προσπάθησε να φτιάξεις το περίγραμμα σωστά, έξω ακριβώς από τη φυσική σου γραμμή, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

-Σβήσε το περίγραμμα

Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι χειλιών, μπορείς να κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Πάρε το concealer και σβήσε τη φυσική σου γραμμή. Θα δεις ότι αμέσως θα δημιουργηθεί ένα εφέ που θα δείχνει τα χείλη σου πιο γεμάτα.

-Επένδυσε στο σωστό lipgloss

Ανεξάρτητα από το αν είναι διαφανή, σε απαλό ροζ ή έντονο φούξια, τα lipgloss κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και ταυτόχρονα μπορούν να διαμορφώσουν το φυσικό περίγραμμα των χειλιών. Το νέο extreme shine volume lipgloss της essence διαθέτει αναθεωρημένη φόρμουλα, δύο πρόσθετα εφέ και vegan σύνθεση.

Δημιουργεί ογκώδη χείλη, χωρίς την προσθήκη σιλικόνης, μικροπλαστικών σωματιδίων, αλκοόλ και ελαίων. H συλλογή προσφέρει τρία οφέλη: οι αποχρώσεις 01 έως 09 παρέχουν μέγιστο όγκο, οι αποχρώσεις 101 έως 105 έχουν εξαιρετικό plumping αποτέλεσμα και η απόχρωση 201 αντιδρά στην μοναδική τιμή ph των χειλιών και τα χρωματίζει με φυσική λάμψη. Το νέο καπάκι από 94% ανακυκλωμένο πλαστικό εξοικονομεί περίπου 31 τόνους νέου πλαστικού ετησίως. Κυκλοφορούν σε συνολικά 15 υπέροχα χρώματα – οπότε σίγουρα θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο που να ταιριάζει στο στιλ σου.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Σκασμένα χείλη – Θα απαλλαγείτε με αυτά τα σπιτικά lip scrubs