Τα άψογα νύχια είναι το απαραίτητο συστατικό κάθε ανοιξιάτικης εμφάνισης. Δεν είναι τυχαίο πως μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να περιποιηθούμε τα άκρα μας. Αυτή η περίοδος προσφέρεται για πειραματισμούς με χρώματα και σχέδια. Αγαπημένοι celebrities πάντα μας δίνουν έμπνευση, γι’ αυτό φέτος ακολουθούμε το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και δοκιμάζουμε πιο funky νύχια.

Η νέα Brand Ambassador της Laloo Cosmetics

Αν η κομψότητα και ο δυναμισμός είχαν όνομα, τότε σίγουρα θα ήταν αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η Laloo Cosmetics με γνώμονα την αγάπη της προς τη γυναίκα και τη μόδα, και το πάθος της για δύναμη και υπεροχή εγκαινιάζει θριαμβευτικά, τη συνεργασία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πλέον είναι η νέα Brand Ambassador της Laloo Cosmetics. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος την άνοιξη πρωταγωνιστεί σε μια ιδιαίτερη καμπάνια για τη Laloo σχετικά με τα νέα χρώματα της άνοιξης. Η νέα καμπάνια “Spring Feelings” μας παρακινεί για αλλαγές. Απενεχοποιεί παράλληλα κάθε χρώμα. Η πλούσια γκάμα βερνικιών έχει άποψη, έχει έκφραση, έχει ταυτότητα.

Μοναδικά βερνίκια για κάθε περίσταση

Η Laloo Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία έχει εξειδίκευση στο εμπόριο προϊόντων αισθητικής άκρων και αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή κορυφαίων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών brands.

Τα βερνίκια της Laloo Cosmetics έχουν εξαιρετικές φόρμουλες και σύσταση. Ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη ποιότητά τους. Προσφέρουν μεγάλη διάρκεια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Χαρίζουν τέλεια κάλυψη και εντυπωσιακή λάμψη. Το μόνο σου θέμα θα είναι πως δεν θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις από την αστείρευτη ποικιλία χρωμάτων. Θα βρεις άπειρες επιλογές για να τα συνδυάσεις με κάθε σου outfit. Οι τάσεις της Άνοιξης και του Καλοκαιριού στα νύχια του 2021 περιλαμβάνουν extreme χρώματα αλλά και μία αγάπη προς το φυσικό. Καλύπτουν όλα τα γούστα. Γραμμικά και minimal σχέδια, extreme και rock αποχρώσεις, girly και fashion χρώματα. Όλες οι αποχρώσεις είναι σικ, με κλασική αξία, αλλά ταυτόχρονα έχουν και girly ύφος, που όλες λατρεύουμε.

Διαβάστε επίσης: Ο μύθος πίσω από τα λευκά σημάδια στα νύχια μας