Η Audrey Hepburn, η εμβληματική ηθοποιός του Χόλιγουντ, ήταν γνωστή όχι μόνο για τη διαχρονική ομορφιά της αλλά και για το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της με γατίσια μάτια. Η σαγηνευτική εμφάνισή της με τα μάτια της ελαφίνας παραμένει βασικό στοιχείο της μόδας για δεκαετίες. Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις τα υπέροχα μάτια της με το πιο εύκολο αλλά αποτελεσματικό μακιγιάζ.

Ξεκινήστε με έναν καθαρό καμβά

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα βλέφαρά σας είναι καθαρά και στεγνά. Εφαρμόστε μια ουδέτερη σκιά ματιών ως βάση, η οποία θα βοηθήσει το eyeliner να ξεχωρίσει και να παραμείνει στη θέση του.

Wing It Out

Χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ποιότητας υγρό eyeliner ή gel liner, δημιουργήστε ένα λεπτό φτερό στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Τα γατίσια μάτια της Audrey χαρακτηρίζονταν από ένα απαλό hit που επέκτεινε το σχήμα των ματιών της.

Στρώση με μάσκαρα XXL Carbon Black της MD Professionnel

Για την κορυφαία πινελιά, περάστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας με τη μάσκαρα XXL Carbon Black της MD Professionnel. Αυτή η μάσκαρα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακραίο όγκο και έντονο μαύρο χρώμα, ακριβώς όπως το μαγευτικό βλέμμα της Audrey. Το μοναδικό σχήμα βούρτσας διαχωρίζει και καλύπτει κάθε βλεφαρίδα για ένα βλέμμα με ανοιχτά μάτια που είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς. Με τη βοήθεια της μάσκαρα XXL Carbon Black της MD Professionnel, μπορείτε να πετύχετε αυτά τα δελεαστικά γατίσια μάτια που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν σταρ του σινεμά.

Τελευταίες πινελιές

Ολοκληρώστε την εμπνευσμένη από την Audrey Hepburn εμφάνισή σας με ένα απαλό, φυσικό ρουζ και ένα κλασικά κόκκινα χείλη. Η Audrey επέλεγε συχνά ένα απαλό, φυσικό ρουζ και το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της για να συμπληρώσει τα γατίσια μάτια της.

Με τα απλά αυτά βήματα και χρησιμοποιώντας τη μάσκαρα XXL Carbon Black της MD Professionnel, μπορείτε να επιτύχετε το μαγευτικό cat-eye look που έγινε διάσημο από την Audrey Hepburn. Αφήστε τα μάτια σας να πουν μια ιστορία διαχρονικής κομψότητας και ομορφιάς.

Διάβασε επίσης:

Penelope Cruz: Έτσι θα αποκτήσεις τα αξιοζήλευτα λαμπερά μαλλιά της!