Η Penelope Cruz έχει ίσως τα πιο όμορφα μαλλιά της show business και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να αποκτήσει λαμπερά και δυνατά μαλλιά! Τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά, σαν της Penelope Cruz, είναι πόθος πολλών γυναικών!!! Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις την αξιοζήλευτη χαίτη της σε μόλις 4 βήματα με την Absolut Repair Molecular.

Η Absolut Repair Molecular, με τα νέα προϊόντα της σειράς από την L’OREAL, μεταμορφώνει ορατά τα μαλλιά, ενισχύει τη δύναμη, την ελαστικότητα και τη φυσική κίνηση των μαλλιών.

Βήμα 1: Concentrated pre-treatment

Μια ισχυρή δόση ενδυνάμωσης που αποκαθιστά την ελαστικότητα των μαλλιών

Οφέλη:

Πέρα από επιφανειακή επανόρθωση, αυτή η σύνθεση για πριν το λούσιμο διεισδύει βαθιά στην τρίχα ενισχύοντας τον πυρήνα της και αποκαθιστώντας τη μοριακή δομή της. Δίνει ξανά δύναμη στην τρίχα. Αμέσως, τα μαλλιά μεταμορφώνονται ορατά: γίνονται λεία και πολύ ευκολοχτένιστα.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε σε νωπά μαλλιά, στα μήκη & τις άκρες, εφαρμόζοντας τμηματικά (μέγεθος τμήματος: 2 εκ. πάχος). Χρησιμοποιήστε 3 πιέσεις της αντλίας ανά τμήμα. Εφαρμόστε 15-20 πιέσεις της αντλίας συνολικά, ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Δουλέψτε το προϊόν στα μήκη & τις άκρες για 1-2 λεπτά, απλώνοντας απαλά με τα δάχτυλά σας. Μην ξεβγάλετε. Προχωρήστε αμέσως μετά στο λούσιμο με το Absolut Repair Molecular Shampoo.

Βήμα 2: Σαμπουάν

Σαμπουάν εντατικής περιποίησης για καθαρισμό, ενδυνάμωση και επανόρθωση

Οφέλη:

Σύνθεση με πολυτελή υφή που καθαρίζει, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, και προσφέρει υψηλό επίπεδο περιποίησης. Τα μαλλιά θρέφονται σε βάθος και ενδυναμώνονται, αποκτώντας περισσότερη ελαστικότητα και κίνηση.

1: Δοκιμή χρήσης μετά από εφαρμογή του pre-treatment + του σαμπουάν + του ορού Absolut Repair Molecular.

2: Οργανομετρική δοκιμή μετά από εφαρμογή του pre-treatment + του σαμπουάν + του ορού Absolut Repair Molecular.

3: Οργανομετρική δοκιμή στη μακρομοριακή δομή της τρίχας, μετά από εφαρμογή του pre-treatment + του σαμπουάν + του ορού + της μάσκας Absolut Repair Molecular.

Χρήση:

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά ή αμέσως μετά από το Pre-Treatment. Γαλακτωματοποιήστε έως ότου δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε καλά.

Βήμα 4: Rinse-Off Serum

Μια ισχυρή δόση ενδυνάμωσης που αναδομεί τη μοριακή δομή της τρίχας.

Οφέλη:

Πέρα από επιφανειακή επανόρθωση, η σύνθεση αυτή ενισχύει τον πυρήνα της τρίχας σε μοριακό επίπεδο. Αποκαθιστά την ελαστικότητα και την κίνηση2. Αμέσως, τα μαλλιά μεταμορφώνονται ορατά, αποκτώντας πολύ περισσότερη λάμψη και πιο λεία υφή.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε σε βρεγμένα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σε 2 τμήματα, με μια χωρίστρα στη μέση. Βάλτε στα χέρια σας προϊόν ίσο με 2-3 πιέσεις της αντλίας. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε κάθε τμήμα, από τα μήκη ως τις άκρες. Δουλέψτε το προϊόν στα χέρια σας για 1-2 λεπτά, και έπειτα χτενίστε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας. Ξεβγάλτε καλά.

Βήμα 4:  Leave-in Mάσκα

Ενδυναμώνει & προστατεύει τα μαλλιά.

Οφέλη:

Σύνθεση με ανάλαφρη υφή που απορροφάται αμέσως αποκαθιστώντας την αντοχή της τρίχας. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την κίνηση. Τα μαλλιά είναι λεία και λαμπερά, έχουν υγιή όψη και προστατεύονται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Φυσική αίσθηση. Θερμοπροστασία μέχρι και τους 230°C.

Χρήση:

Εφαρμόστε σε σκουπισμένα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση. Εφαρμόστε 1 πίεση της αντλίας σε κάθε μεριά, από τα μήκη ως τις άκρες. Προσθέστε περισσότερο αν χρειάζεται. Μην ξεβγάλετε. Προχωρήστε στο στέγνωμα με το πιστολάκι ή αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά.

Στα βήματα της Penelope Cruz για να αποκτήσεις τα πιο δυνατά, πλούσια και λαμπερά μαλλιά που σου αξίζουν!

Διάβασε επίσης:

Μακιγιάζ με την πιο cute παιδική διάθεση που φέρνουν οι γιορτές!