Τέλος στην εποχή που κάθε φορά που πηγαίναμε εξωτερικό γεμίζαμε την βαλίτσα μας με ρούχα και αξεσουάρ από τα Primark, καθώς ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» στην χώρα μας. Τα trendy ρούχα της σε πολύ προσιτές τιμές ήταν αυτό που μας έκανε να μην χάνουν την ευκαιρία να ψωνίσουμε στην αγγλική αλυσίδα ένδυσης χαμηλού κόστους. Τώρα, το Primark μία από τις μεγαλύτερες ξένες λιανεμπορικές αλυσίδες, «κοιτά» προς την Ελλάδα.

To Primark έχει ενδιαφερθεί να αναπτύξει κατάστημα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Ελληνικό σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής. Μάλιστα, λέγεται ότι ζήτησε χώρο 10.000 τμ – και συγκεκριμένα στο ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί στον περιβάλλοντα χώρο που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Αρμόδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τόσο με το Primark όσο και με άλλες μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες που έχουν ενδιαφερθεί να αναπτύξουν καταστήματα στο Ελληνικό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάποια συμφωνία. Ωστόσο, γίνονται εκτενείς συζητήσεις.

Fun fact: Ο επίσημος λογαριασμός του Primark στο twitter έχει διευκρινίσει ότι το όνομα του brand προφέρεται ‘πράιμαρκ‘ και όχι ‘πρίμαρκ’.

Primark

Δείτε ακόμη: Η Tony’s Chocolonely δεν συγκαταλέγεται πια στις ‘slave-free’ επιχειρήσεις