Έχουμε χαρεί όλες μας που τα παντελόνια καμπάνα (ή αγγλιστί flare pants) έχουν επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Είναι άνετα, μας ψηλώνουν, μας αδυνατίζουν, έχουν ρομαντική διάθεση και συνδυάζονται πανεύκολα. Τώρα, που είμαστε σε νέο lockdown και δεν έχουμε που να φορέσουμε τα υπέροχα τζιν μας με τελείωμα καμπάνα, ψάχνουμε fashionable επιλογές για τις ελάχιστες μετακινήσεις που κάνουμε, όπως το να πηγαίνουμε τον σκύλο μας βόλτα ή να περπατάμε λίγο για να πάρουμε καθαρό αέρα. 

Ρίξαμε μία ματιά στο e-shop του Oysho – καθώς έχει δεκαπενθήμερο εκπτώσεων – και είδαμε ότι έχουν φέρει νέα flare pants σε στυλ φόρμας. Έτσι, είμαστε έτοιμες να στείλουμε sms για ‘μετακίνηση 6’ και να φορέσουμε το τέλειο αυτό παντελόνι φόρμα με τελείωμα καμπάνα και να φτιάξουμε εκ νέου τέλεια outfits, ενώ ταυτόχρονα είμαστε άνετες.

flare pants

Το συγκεκριμένο παντελόνι flare pants φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ. Από την έξοδο για καφέ που θα πάρουμε take away το πρωί για να ξεκινήσουμε την δουλειά από το σπίτι, μέχρι τα ψώνια στο σουπερμάρκετ το απόγευμα έως και την βόλτα του σκύλου το βράδυ. Εάν, μάλιστα, πάμε και για περπάτημα με μία φίλη από την γειτονιά για να ξεσκάσουμε, το παντελόνι αυτό συνεχίζει να είναι η ιδανική επιλογή. Προσοχή στις αποστάσεις, μόνο.

Φυσικά, είναι και σούπερ άνετο για την γυμναστική που θα κάνουμε στο σπίτι! (για μερικά τέλεια προγράμματα γυμναστικής από το σπίτι, κάντε κλικ εδώ).

Το καλύτερο; Το e-shop του Oysho κάνει και δωρεάν αποστολές έως 30/11/2020!