Μπορεί να βρισκόμαστε στην Ελλάδα αλλά είμαστε ανοιχτές σε ξένες επιρροές, προκειμένου να βελτιώσουμε το στυλ μας. Επειδή είναι καλοκαίρι και όλη μέρα φοράμε σαγιονάρες, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για έμπνευση από μια παραλία στο Λος Άντζελες. Ίσως να μην έχουμε τη δυνατότητα να την επισκεφτούμε. Λίγο ο κορονοϊός, λίγο η μεγάλη απόσταση το καθιστούν αδύνατο αυτή την περίοδο. Μπορούμε όμως να κουβαλάμε μαζί μας την περίφημη Venice Beach, φορώντας κάτι που εμπνέεται από αυτή!

Havaianas και Reality to Idea ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Venice αποτελεί μια παραθαλάσσια συνοικία του Λος Άντζελες που ταυτίζεται με το διεθνές αντικομφορμιστικό κίνημα και το μποέμ πνεύμα. Είναι πατρίδα μερικών από τους ιδιαίτερους ποιητές του Λος Άντζελες. Εκεί ακριβώς η Havaianas φέτος μας ταξιδεύει μέσα από μια αποκλειστική συλλογή σχεδιασμένη από το Reality to Idea. Πρόκειται για το design studio που χτίστηκε από τον Joshua Vides, εμβληματικό γραφίστα.

Τι θα βρεις στη νέα συλλογή

Η συλλογή εξυμνεί το μποέμ πνεύμα της Venice Beach, η οποία απεικονίζεται με το χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο στυλ του Joshua. Η από κοινού σχεδιασμένη συλλογή ακολουθεί το χαρακτήρα των απεικονίσεων του Reality To Idea. Αποτελείται από δύο στυλ σαγιονάρες, TOP και Tradi Zori, ένα μπλουζάκι, κάλτσες και πετσέτα παραλίας. Τα νέα κομμάτια έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Havaianas.com, στο Highsnobiety Shop. Είναι επίσης διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Ο “street” κόσμος σε πρώτο πλάνο

Αυτού του είδους οι συνεργασίες επιτρέπουν την ανταλλαγή διαφορετικών κοσμοθεωριών και τρόπων που μπορούμε να συνδεθούμε με ένα διαφορετικό κοινό χρησιμοποιώντας τη γλώσσα ενός καλλιτέχνη όπως ο Joshua και η ομάδα του. Η Havaianas είναι ένα εικονικό Βραζιλιάνικο brand και η συγκεκριμένη συνεργασία καταφέρνει να αναμίξει τον χαρακτήρα του με την αυθεντικότητα του Venice Beach. Ο “street” κόσμος γίνεται όλο και πιο σημαντικός για το brand και θεωρεί σημαντικό να επεκτείνει το φάσμα των συνεργασιών με συνεργάτες που βοηθούν να ειπωθεί αυτή η ιστορία.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Havaianas: Φέτος οι σαγιονάρες φιλοξενούν αγαπημένους γυναικείους χαρακτήρες του Netflix | Thats Life. Life as it is!