Ο γνωστός οίκος Louis Vuitton θα κυκλοφορήσεις στις 30 Οκτωβρίου τις δικές του μάσκες προστασίας σε στυλ ασπίδας με το χαρακτηριστικό οικόσημο LV. Το ασυνήθιστο; Η τιμή τους, αφού θα ξεκινήσουν στα 960 δολάρια! Ακόμη και εάν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ποσά ο θρυλικός πλέον οίκος, δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί: 1.000$ για μία μάσκα;

Στα 1.000$ θα πωλούνται οι μάσκες της Louis Vuitton

Η μάσκα προστασίας – ασπίδα, θα πωλείται σε επιλεγμένα σημεία, ως μέρος της καμπάνιας 2021 Cruise Collection.

Ο οίκος Louis Vuitton περιγράφει την προσωπίδα ως ένα «εντυπωσιακό κομμάτι, τόσο προστατευτικό όσο και κομψό». Το σκληρό πλαστικό κάλυμμα μπορεί να αναδιπλωθεί και να χρησιμοποιηθεί και ως γείσο ενώ διαθέτει το χρυσό, ανάγλυφο μονόγραμμα LV. Το πλαστικό μέρος της προσωπίδας, σας προστατεύει και από τις ακτίνες του ήλιου. Πώς; Το διαυγές κάλυμμα αλλάζει και από διαφανές γίνεται σκούρο στο έντονο φως.

Η Louis Vuitton είχε ξανά προβεί στην κατασκευή μασκών κατά την καραντίνα. Τότε, είχε ανοίξει μετά την καραντίνα 12 από τις 16 εγκαταστάσεις παραγωγής δερμάτινων ειδών στη Γαλλία, με στόχο την παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων μασκών για το προσωπικό της και τους κοντινούς οίκους ευγηρίας.

Πλέον, η μάσκα μπορεί να αποτελέσει και πολυτελές αξεσουάρ φέροντας το έμβλημα LV, που φυσικά καθορίζει και την τιμή του.

Διαβάστε ακόμη: Μερικές από τις πιο περίεργες αυτοσχέδιες μάσκες που είδαμε μέχρι τώρα!