Βλέπαμε το τελευταίο επεισόδιο GNTM 3, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα και αναρωτιόμασταν… από που είναι αυτά τα σούπερ stylish παπούτσια; Είναι όλα μέσα στις τάσεις των τελευταίων χρόνων και κολακεύουν πολύ τους παίκτες που τα φορούν. Επίσης, φαίνονται πολύ βολικά, δεδομένου ότι τα μοντέλα πρέπει να περάσουν πολλές ώρες όρθια για τα απαιτητικά γυρίσματα.

Κάναμε λίγη έρευνα και μάθαμε ότι πρόκειται φυσικά για παπούτσια από την ελληνική εταιρία υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS! Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία δύο σεζόν με τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή GNTM, η TSAKIRIS MALLAS ανακοινώνει ότι φέτος θα αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό υποδημάτων του παγκοσμίως αναγνωρισμένου talent show.

Η TSAKIRIS MALLAS αποκλειστικός χορηγός υποδημάτων στο GNTM 3

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM, που για πρώτη φορά φέτος αποτελούνται από γυναίκες και άνδρες, θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μία σειρά από απαιτητικές fashion δοκιμασίες και ευφάνταστα concept, προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο και να φτάσουν στην κορυφή της Μόδας.

Η TSAKIRIS MALLAS θα δώσει φέτος το «παρών» τόσο στις δοκιμασίες όσο και στο πλατό του GNTM, όπου η αγωνία κορυφώνεται καθώς κρίνεται η πορεία του παιχνιδιού. Ακολουθώντας πιστά τα trends που θέτουν τα μεγαλύτερα fashion catwalks, τα σχέδια που έχουν επιλεχθεί από τη δημιουργική ομάδα της εκπομπής, καλύπτουν κάθε στυλ αφού κυμαίνονται από εντυπωσιακά statement pieces μέχρι all time classic κομμάτια, ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε look.

Οι 20 παίκτες του φετινού GNTM 3, που θα φορούν αποκλειστικά υποδήματα TSAKIRIS MALLAS.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 3: Παίκτες που δεν μπήκαν στο σπίτι διοργανώνουν το φωτογραφικό πρότζεκτ «Losing is the New Winning»