Ακόμη και εάν δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM 3, αυτό δεν σημαίνει ότι η καριέρα τους ως μοντέλα δεν θα συνεχιστεί. Αντιθέτως, όλα τώρα ξεκινούν. 13 παίκτες του Greece’s Next Top Model που πέρασαν μέχρι το Bootcamp αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μία θέση στους 20 που μπήκαν στο σπίτι του reality show, διοργάνωσαν την πιο stylish ομαδική φωτογράφιση με τίτλο: «Losing is the new winning» (σε ελεύθερη μετάφραση: το να χάνεις είναι ο νέος τρόπος να κερδίζεις), περνώντας ένα δυνατό μήνυμα για την επιτυχία τον χώρο του modeling.

Ο λόγος για τα μοντέλα: Άγεος Ποθητός, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Κώστας Μελισσάς, Κάσι, Κωνσταντίνος Κρίτσης, Δημήτρης Βακάλης, Εφραίμ Πρίντεζης, Γιώργος Γιακουμάκης, Emmanuel Kallay, Ορέστης Ασλάνης, Φίλιππος Βοδγάνης, Sophia Evies και Στέλλα Πιερίδη. 

Το concept της φωτογράφισης «Losing is the new winning»

Μιλήσαμε με τον παίκτη Φίλιππο Βογδάνη (@philip.vog) που συμμετείχε και ανέλαβε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της φωτογράφισης. Σύμφωνα με τον ίδιον τα μοντέλα ουσιαστικά θέλουν να δείξουν ότι δεν πτοούνται που δεν μπήκαν στο σπίτι. «Είναι η πρώτη φορά που στο Next Top Model παγκοσμίως γίνεται κάτι τέτοιο, το ότι μείναμε σε επαφή όλα τα παιδιά που δεν μπήκαν στο σπίτι μετά το bootcamp και οργανώνουν ένα τόσο όμορφο project».

«Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα, από τους φωτογράφους μέχρι το χώρο, make-up artists κτλ, τους βρήκαμε εμείς. Είναι φίλοι μας και ένας-ένας έβαλε το λιθαράκι του για αυτό το project. Δυστυχώς, κάποιοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στη φωτογράφιση», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης και μοντέλο.

Οι παίκτες δηλώνουν περίτρανα ότι η ζωή συνεχίζεται μετά από το GNTM και είναι παράδειγμα προς τον καθέναν! Υποστηρίζουν ότι τις ευκαιρίες μπορούν να τις δημιουργούν οι ίδιοι, χωρίς να περιμένουν από την τηλεόραση ή κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας για να τους εμφανιστεί κάποια ευκαιρία.

H φωτογράφιση έγινε στο studio του Youngster Art.

Πηγή φωτογραφιών: τα instagram προφίλ των συμμετεχόντων.

Δείτε τα πορτραίτα των παικτών από την φωτογράφιση «Losing is the new winning» παρακάτω:

Credits: “Losing is the new Winning”

Art Direction @philip.vog @alexandra_ktrm
Photographer @kath.yann
Lighting assistant @alexpetsavas
Studio @youngster_ath
Make-up @lilly.di_ @anastasia.baseki @stela.vis
Hair @philip.vog
Accessories @nbros_jewellery
Also thanks to @spyros_nitsios @george_gal

Models
@ageospothitos
@alexandra_ktrm
@cassielt
@costasmel
@dinoskritsis
@dimitris_vakalis
@efraim.printezis
@giakoum_
@manos_kallay
@orestis.aslanis
@philip.vog
@sophie.evies
@stella_pierridi