Οι τσάντες αποτελούν αξεσουάρ που συναρπάζουν κάθε γυναίκα. Ενώ το χειμώνα κυριαρχούν στις προτιμήσεις οι δερμάτινες επιλογές, το καλοκαίρι οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Ειδικά στην περίπτωση των νέων γονέων, οι απαιτήσεις οδηγούν στην αναζήτηση πιο πρακτικών λύσεων. Αν κι εσύ χρειάζεσαι μια τσάντα που να χωρά όλα τα σύνεργα για τις ανάγκες των παιδιών, μη σταθείς μόνο στο μέγεθος.

Πως να επιλέξεις τσάντα

Παρά το γεγονός ότι έγινες μαμά, εξακολουθείς να είσαι γυναίκα. Επίλεξε μια τσάντα με πρωτότυπα και fun σχέδια που θα σου φτιάχνει τη διάθεση. Το υλικό επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Προτίμησε φυσικά υλικά με όμορφα σχέδια δίνοντας ένα stylish twist στα καθημερινά αξεσουάρ σου. Οι μεγάλες τσάντες και το κλασικό backpack φυσικά θα σε εξυπηρετήσουν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα. Πολύ ωραίες προτάσεις φέτος σε τσάντες για νέους γονείς διαθέτει το House of Myrtle, που έκανε την εμφάνιση του πριν λίγα χρόνια συστήνοντας μας, με το δικό του, μοναδικό, δημιουργικό και «φυσικό» τρόπο, αξεσουάρ για μια νέα οικογένεια και όχι μόνο.

Χαρούμενα καλοκαιρινά μοτίβα από το House of Myrtle

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand, λέγεται Tropicalia και όπως κάθε προηγούμενη, έχει τη δική της σχεδιαστική ταυτότητα. Tropical prints, εξωτικά πουλιά, χαρούμενα καλοκαιρινά μοτίβα, θα σε προετοιμάσουν να υποδεχτείς τις πιο φωτεινές εποχές του χρόνου όπως τους αρμόζει. Το αγαπημένο κακάο, το εξωτικό toucan, η καταπράσινη monstera, ο αγαπητός αστακός, και μια σειρά από αγαπημένες καλοκαιρινές εικόνες, έχουν αποτυπωθεί με τον πιο δημιουργικό, χρωματιστό και χαρούμενο τρόπο.

Το House of Myrtle «παντρεύει» το στυλ και τη δημιουργικότητα με τη φύση. Η επιλογή φυσικών και υψηλής ποιότητας υλικών συνιστά τη βασική φιλοσοφία του brand με την πλειοψηφία των προϊόντων του να είναι από 100% βαμβάκι.

Στο HouseOfMyrtle.com θα βρεις όλα τα σχέδια και τα προϊόντα. Μπορείς να κλείσεις και ραντεβού στο Showroom του brand. Η μεγάλη πόρτα του πιο «ζεστού» και φιλόξενου fashion σπιτιού θα ανοίξει για εσένα και οι οικοδέσποινες θα σε ξεναγήσουν στους χώρους και τα προϊόντα του.

Διαβάστε επίσης: Οι τσάντες που θα σου “λύσουν” τα χέρια στη βόλτα με το μωρό