Τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς που βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με καθημερινές προκλήσεις. Είναι γεγονός ότι η ζωή με ένα μωρό έχει πολλές απαιτήσεις. Οι μαμάδες τρέχουν όλη μέρα πανικόβληκες και συχνά τα δύο χέρια μοιάζουν να μην είναι αρκετά. Στα καταστήματα Τρίκυκλο όμως υπάρχει λύση!

Οι νέοι γονείς στα καταστήματα Τρίκυκλο μπορούν να εξερευνήσουν τις ανοιξιάτικες προτάσεις σε τσάντες της γερμανικής εταιρείας LÄSSIG. Πρόκειται για μια εταιρεία που αναγνωρίζει τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, προσφέροντας προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητα. Αυτή την άνοιξη θα βρείτε μοναδικές τσάντες που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια!

Τσάντες LÄSSIG για εύκολες μετακινήσεις με το μωρό

Η LÄSSIG Urban backpack είναι μια τσάντα αλλαγής πλάτης απλή σε σχεδιασμό. Παρασκευάζεται από οικολογικά υλικά, είναι μοντέρνα και με λιτή εμφάνιση. Το υψηλής ποιότητας εξωτερικό υλικό της και τα πολλά αξεσουάρ που διαθέτει (αδιαβροχοποιημένο στρωματάκι αλλαγής, αποσπώμενη θήκη για μπουκάλια, άγκιστρα για το καρότσι και μια μικρή τσάντα για μικροαντικείμενα) θα κάνουν τη βόλτα σας πρακτική και άνετη, εφόσον είστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα.

Η LÄSSIG Conversion Buggy Bag είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν. Αυτό το όμορφο και πρακτικό organiser για το καρότσι μπορεί να φορεθεί και στην πλάτη ως backpack και διαθέτει χώρους για ότι χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας με το μωρό, με η χωρίς καρότσι! Συνδυαζόμενο με το αντίστοιχο τσαντάκι αλλαγής, μετατρέπεται σε μια πρακτική τσάντα αλλαγής για εύκολες μετακινήσεις. Διατίθενται σε δύο αποχρώσεις: Anthracite και Tinted Spots.

 

Βρείτε τα πάντα για το μωρό στο Τρίκυκλο

Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι. Τα φυσικά καταστήματα “Τρίκυκλο” βρίσκονται στο Χαλάνδρι, την Αργυρούπολη και την Καβάλα, προσφέροντας συνεχώς έμπνευση στους νέους γονείς και δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν τα κατάλληλα προϊόντα για το παιδί τους.

Διαβάστε επίσης: Πως να φροντίσεις τα ρουχαλάκια του μωρού σου