Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το 2022. Στο πλούσιο οπτικό υλικό που μοιράστηκε στο instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου.

Ηεπικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Επίσης, στις τοποθεσίες προστίθεται και η Νεμέα με τον επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο της.

Ταυτόχρονα, στην καμπάνια εργάστηκαν οι Ελληνίδες: Mara Desipris και Olga Stefanou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Υπενθυμίζεται ότι η συλλογή «Made in Greece» του Dior είχε παρουσιαστεί στο Καλλιμάρμαρο το καλοκαίρι, με την επίδειξη να μεταδίδεται ζωντανά σε όλον τον κόσμο.

Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.