Η γαλλική φινέτσα του Οίκου Dior συναντά την Αρχαία Ελληνική ιστορία και μαζί διανύουν χιλιόμετρα, σε ένα ιδιαίτερο ‘ντεφιλέ’, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η λαμπερή βραδιά έλαβε χώρα στις 17 Ιουνίου και όσοι κατάφεραν να λάβουν μία πρόσκληση για το φαντασμαγορικό event, έχουν να δηλώνουν μαγεμένοι από όσα είδαν. Λάμψη, υψηλή αισθητική και εκλεκτοί καλεσμένοι αποτέλεσαν μερικά από τα συστατικά του πρωτοφανούς για την χώρα μας event. Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν.

Το Καλλιμάρμαρο φωτίστηκε ειδυλλιακά από τις αναμμένες φωτιές των παραταγμένων κατά μήκος του κέντρου του Σταδίου βωμών, παραπέμποντας στην Ολυμπιακή φλόγα. Έτσι κύλησαν τα τελευταία λεπτά της αναμονής για την επίσημη έναρξη της πολυαναμενόμενης παρουσίσης της νέας συλλογής του Dior «Cruise 2022» στην Αθήνα.

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου μόδας, απέδειξε την δήλωσή της ότι είναι λάτρης της ελληνικής κουλτούρας.

5326818

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής. Οι πρώτες νότες που βγήκαν από το στόμα της ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτριας Ιωάννας Γκίκα -κάνει καριέρα στην Αμερική-, που κατέβαινε τα σκαλιά σαν σύγχρονη Ελληνίδα θεά, σήμαναν το ξεκίνημα του τόσο διαφορετικού αλλά και τόσο λιτά φαντασμαγορικού αυτού θεάματος που εντυπωσίασε, τόσο τους 400 προσκεκλημένους όσο και τα εκατομμύρια θεατών απ’ όλο τον κόσμο που το παρακολούθησαν μέσω live streaming. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακουλούθησε πάρτι στο Ζάππειο και dj τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Φυσικά, για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούν τους 400, εκ των οποίων οι 200 έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Ανάμεσά τους  είναι η οι κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάνα Β. Βαρδιογιάννη, Ευγενία Νιάρχου, Μαίρη Κατράντζου, Άννα Βίσση αλλά και η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Ανάμεσά τους, έκλεψε τις εντυπώσεις και η πρωταγωνίστρια της σειράς “Το Γκαμπί της Βασίλισσας’ Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Και η ηθοποιός Άνια Τέιλορ-Τζόι με το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν έδωσαν το παρόν στο Dior Cruise 2022

Δείτε όλην την επίδειξη από τον επίσημο λογαριασμό του DIor στο παρακάτω βίντεο: