Το 2020 αναβιώνουμε πολλά από trends των πρώτων χρόνων της δεκαετίας του 2000. Ένα από αυτά είναι και το να φοράμε lipgloss σε κάθε μας εμφάνιση. Τα λαμπερά και ζουμερά χείλη είναι ξανά στην μόδα! Δείτε όλες τις τάσεις του μακιγιάζ για το 2020 εδώ.

Σε διάφορα χρώματα, με γκλίτερ ή χωρίς και ακόμη και το εντελώς διάφανο lipgloss, θα φορεθεί πολύ. Πλέον, οι φόρμουλες που χρησιμοποιούν οι εταιρίες καλλυντικών είναι πολύ εξελιγμένες, έτσι ώστε το λιπγκλός να μην «κολλάει» και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Για το 2020, αποφεύγουμε τις ματ υφές που αγαπήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και επιδιώκουμε το ενυδατωμένο λουκ. Θέλουμε χείλη που να γυαλίζουν. Έτσι, μοιάζουν και μεγαλύτερα. Εάν θέλουμε μπορούμε πριν την εφαρμογή του lipgloss να χρησιμοποιήσουμε μολύβι χειλιών για να ορίσουμε το περίγραμμα τους.

Τα λιπγκλός κολακεύουν ακόμη και τα πιο μικρά χείλη. Μας δίνουν νεανική όψη και δεν «κλέβουν» την παράσταση από το μακιγιάζ των ματιών μας. Συνδυάστε το λιπγκλός σας με έντονες σκιές ματιών άφοβα.

Το αγαπημένο μας λιπγκλός είναι το “Lipglass” της MAC Cosmetics. Έχει μεγάλη διάρκεια και εξαιρετική εφαρμογή. Όταν ενώνουμε τα χείλη μεταξύ τους, δεν κολλάει και έχει αίσθηση «γυαλιού». 

Pro tip: Για ένα πολύ glam look, χρησιμοποιήστε το lipgloss σας στα μάτια. Και όμως, ναι.