Τα ανδρικά γυαλιά οράσεως και ηλίου έχουν την αξιοσημείωτη ικανότητα να ενισχύουν τη γοητεία και το σεξαπίλ ενός άνδρα. Το σωστό ζευγάρι μπορεί να τονίσει τις έντονες γραμμές του προσώπου του, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας και μυστηρίου. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό ζευγάρι pilot που αποπνέουν διαχρονική γοητεία είτε τολμηρά, μοντέρνα που αναδεικνύουν αυτοπεποίθηση και στιλ, τα σωστά γυαλιά μπορεί να είναι ένα μεταμορφωτικό αξεσουάρ. Ο τρόπος με τον οποίο στέκονται στη γέφυρα της μύτης μπορεί να δώσει σε έναν άνδρα μια πνευματική αιχμή, ενώ το παιχνίδι του φωτός στους φακούς μπορεί να προσθέσει μια αινιγματική γοητεία.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, η ανδρική Συλλογή Γυαλιών BOSS παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως από καινοτόμα υλικά που ξεχωρίζουν για τις χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες.

Η σειρά «STYLE & EXPRESSION» διαθέτει τολμηρά, ΕΛΑΦΡΙΑ μοντέλα γυαλιών, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ και κατασκευάστηκαν από ACETATE RENEWTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, με φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά. Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ σε ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΕΣ, ταρταρούγα ή χρωματικές αντιθέσεις και διακοσμούνται με τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Η σειρά «style & expression» προτείνει νέα, μεταλλικά γυαλιά ηλίου και οράσεως με ΛΕΠΤΟ, ΕΛΑΦΡΥ ΣΚΕΛΕΤΟ που διακρίνεται από την χαρακτηριστική ριγέ μεταλλική λεπτομέρεια BOSS. Η σειρά ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ σε ΠΛΗΘΟΣ πολυτελών χρωματικών επεξεργασιών.

Η σειρά «ACTIVE & DYNAMIC» διαθέτει ΝΕΑ γυαλιά ηλίου με σπορ αισθητική, κατασκευασμένα από ρητίνη βιολογικής βάσης που αναδεικνύει λεπτομέρειες από καουτσούκ βιολογικής βάσης σε χρωματική αντίθεση για μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο διαθέτει φακούς υψηλής ευκρίνειας για άψογη ποιότητα όρασης, προσφέρεται σε τολμηρούς χρωματισμούς – που περιλαμβάνουν τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ένας ειδικός χρωματικός σχεδιασμός είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ στον Ιταλό πρωταθλητή Τένις Matteo Berrettini, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΛ.

«STYLE & EXPRESSION» BOLD

Η BOSS εμπλουτίζει τη συλλογή γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Αυτά τα σχέδια διαθέτουν bold σκελετό από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, και φακούς από νάιλον βιολογικής βάσης ή πλαστικό υψηλής ποιότητας που περιέχει ανακυκλωμένα υλικά. Τα έντονα, αλλά ελαφριά μοντέλα της γραμμής διατίθενται σε μονοχρωμίες, ταρταρούγα ή αντιθέσεις χρωμάτων. Τα χαρακτηριστικά μεταλλικά διακοσμητικά, με τις εμβληματικές ρίγες BOSS, προσθέτουν φινετσάτες πινελιές στο φινίρισμα αυτών των κομψών μοντέλων.

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα, με επίπεδο πάνω μέρος και έντονο σκελετό από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Ο σκελετός φέρει στους βραχίονες την χαρακτηριστική, ριγέ, μεταλλική λεπτομέρεια BOSS.

«STYLE & EXPRESSION» LIGHT

Η BOSS εμπλουτίζει τη συλλογή γυαλιών της με νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον πλανήτη. Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως, διαθέτουν λεπτό σκελετό από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Είναι εξοπλισμένα με φακούς που είναι πιο βιώσιμοι, καθώς προέρχονται από νάιλον βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Αυτά τα ελαφριά σχέδια είναι διαθέσιμα σε κλασικά χρώματα καθώς και σε διαφανείς αποχρώσεις και ολοκληρώνονται από διακοσμητικά όπως τα διακριτικά μεταλλικά στοιχεία με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS.

Ανδρικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως με διπλή γέφυρα, από Acetate RenewTM, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Το μοντέλο αυτό διαθέτει ακόμη πιο sustainable φακούς, από νάιλον βιολογικής βάσης και ανακυκλωμένα υλικά. Ο ελαφρύς σκελετός φέρει στους βραχίονες την χαρακτηριστική, ριγέ, μεταλλική λεπτομέρεια BOSS.

«STYLE & EXPRESSION» LIGHT METAL

Αυτή η νέα σειρά περιλαμβάνει μεταλλικά γυαλιά ηλίου και οράσεως με ανάλαφρους όγκους, και ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική ριγέ μεταλλική λεπτομέρεια BOSS και τις πολυτελείς χρωματικές επεξεργασίες.

Ανδρικά ορθογώνια γυαλιά οράσεως με διπλή γέφυρα από ανοξείδωτο ατσάλι και μέταλλο. Το μοντέλο είναι διακοσμημένο στους βραχίονες με την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια με τις εμβληματικές ρίγες της BOSS, ενώ το φινίρισμα του στη γραμμή του φρυδιού είναι σε χρωματική αντίθεση.

ACTIVE & DYNAMIC: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει καινούρια, αθλητικού ύφους γυαλιά ηλίου σε σχήμα μάσκας από ρητίνη βιολογικής βάσης και λεπτομέρειες σε χρωματική αντίθεση από καουτσούκ βιολογικής βάσης – δύο καινοτόμα υλικά που προέρχονται εν μέρει από πρώτες ύλες βιολογικής βάσης – και προσφέρουν απόλυτη άνεση και τέλεια εφαρμογή. Αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει φακούς υψηλής ευκρίνειας για άψογη ποιότητα όρασης καθώς και τολμηρή χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει τα εμβληματικά χρώματα της BOSS: μαύρο, λευκό και καμηλό. Ένας ειδικός χρωματικός σχεδιασμός έχει αφιερωθεί στον Ιταλό πρωταθλητή Τένις Matteo Berrettini.

Τελικά, τα ανδρικά γυαλιά οράσεως και ηλίου δεν είναι απλώς λειτουργικά αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού στιλ, προσφέροντας την ευκαιρία να αναδείξει την ελκυστικότητά του και να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση.

Διάβασε επίσης:

4 λόγοι για να φοράς γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα!