Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις γυαλιά. Για το 2023 όμως θα πρέπει να έχεις τα εξής στο μυαλό σου: Retro, φακοί εμπνευσμένοι από τα ‘70s και χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί αποτελούν βασικές τάσεις που θα πρέπει να υπολογίσεις πριν από την αγορά.

Οι προτάσεις των οίκων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για αυτό το χειμώνα. Εμείς, επιλέξαμε μερικά από τα μοντέλα της νέας συλλογής γυαλιών του Οίκου Alexander McQueen, προκειμένου να καταλάβεις τα must-have της σεζόν και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Παραμένει η cat-eye σιλουέτα

Η συλλογή αποτελείται από Angled σκελετούς με κυρτή cat-eye σιλουέτα και το λογότυπο χαραγμένο στους ίδιους τόνους.

Μεγαλύτερα ορθογώνια γυαλιά

Τα Selvedge Cat-Eye γυαλιά του Οίκου κρατώντας τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσιάζονται αυτή τη σεζόν σε μια πιο τολμηρή/bold τετράγωνη παραλλαγή. Στην ίδια, οικογένεια ανήκει και η Selvedge Mask η οποία εμφανίζεται αυτή τη φορά σε ένα μεγαλύτερο ορθογώνιο σχέδιο με δίχρωμο acetate.

Μεταλλικές λεπτομέρειες

Σε διάφορες αποχρώσεις διατίθενται τα Seal Logo Cat-Eye γυαλιά ηλίου, τα οποία ολοκληρώνονται με την σφραγίδα Alexander McQueen στους βραχίονες σε μεταλλικά χρώματα

Skull Mask

Η οικογένεια των Skull Hinge είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά του Οίκου συνδυάζοντας τους κοκάλινους acetate σκελετούς με τους λεπτούς και ντελικάτους μεταλλικούς βραχίονες, διακοσμημένους με το εμβληματικό ντεκόρ-κρανίο στους μεντεσέδες, το οποίο εμφανίζεται και στη Skull Mask την οποία χαρακτηρίζουν τα περιμετρικά μεταλλικά ντεκόρ-τρουξ στο φακό.

Διαβάστε επίσης:

Ο σωστά εξοπλισμένος την βροχή δεν την φοβάται!