Η συμπάθεια της εταιρείας Tommy Hilfiger για το μπάσκετ και τη street κουλτούρα είναι γνωστή ήδη από τη δεκαετία του 1990, όταν το brand τράβηξε την προσοχή μεγάλων διασημοτήτων, πολλοί από τους οποίους είχαν σχέσεις με το NBA και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα. Ο αθλητισμός παρέμενε πάντα βασικό συστατικό του οράματος της μάρκας Hilfiger, και πιο πρόσφατα, περιλάμβανε παγκόσμιες συνεργασίες όπως είναι εκείνες με τον διεθνή πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM Lewis Hamilton.

Για την άνοιξη του 2022 έχουμε το δυναμικό λανσάρισμα της νέας συλλογής TOMMY JEANS, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το NBA και χαρακτηρίζεται από την εμβληματική νοσταλγία της δεκαετίας του ’90. Η συλλογή τιμά την σημασία του μπάσκετ ως αναπόσπαστη δύναμη της τοπικής street κουλτούρας και των διαφορετικών κοινοτήτων.

Το Streetwear στυλ στα καλύτερά του!

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για όλους όσους αγαπούν τον μπασκετικό τρόπο ζωής και περιλαμβάνει ρούχα που δε θα θέλεις να βγάλεις από επάνω σου:

  • άνετη φόρμα με allover prints με τα λογότυπα των ομάδων του NBA
  • σετ από μάλλινα hoodies
  • φόρμες
  • t-shirts και τα σορτς μπορούν να συνδυαστούν με ένα statement varsity jacket
  • γυναικείο τζιν παντελόνι

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο tommy.com και στα καταστήματα TOMMY JEANS σε όλη την Ευρώπη. Κυκλοφορήσει σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ασία και μέσω επιλεγμένων συνεργατών χονδρικής πώλησης ήδη από τις 27 Μαΐου 2022.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί εμφανίζουμε τα ενοχλητικά σπυράκια και tips για να εξαφανίσουμε