Κάθε γυναίκα με σγουρά ή σπαστά μαλλιά κάποια στιγμή στη ζωή της έχει ευχηθεί να είχε ίσια. Μπορεί οι μπούκλες να είναι εντυπωσιακές, όμως αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι περιποιημένες, πλήρως ενυδατωμένες ή μόλις έχει βγει μια γυναίκα από το κομμωτήριο. Το ίσιωμα συχνά είναι μονόδρομος, όταν θέλουμε μια περιποιημένη εμφάνιση, χωρίς όμως να προχωρήσουμε σε υπερβολές. Συνήθως, αυτή η απλή αλλαγή στα μαλλιά επιδρά πολύ ευεργετικά και στην ψυχολογία.

Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια πως μπορεί να πετύχει το τέλειο ίσιωμα κάθε γυναίκα με σγουρά ή σπαστά μαλλιά!

Τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην… επιτυχία

-Συχνό κούρεμα

Είναι δεδομένο ότι τα μαλλιά με σπασμένες άκρες ή ψαλίδα δε θα δείχνουν ποτέ λαμπερά, υγιή ή καλοχτενισμένα. Για να πετύχεις το ίσιωμα που επιθυμείς σε σγουρά μαλλιά, φρόντιζε να μην παραμελείς το ραντεβού με τον κομμωτή σου.

-Σωστό λούσιμο

Οι περισσότερες θεωρούμε το λούσιμο ρουτίνα που δε χρειάζεται να δώσουμε και πολύ μεγάλη βαρύτητα. Αυτό φυσικά είναι λάθος, αφού η επιλογή του σωστού σαμπουάν αλλά και ο σωστός τρόπος λουσίματος είναι ζωτικής σημασίας για το χτένισμα που θα ακολουθήσει.

Φρόντισε να χρησιμοποιείς σαμπουάν που απομακρύνουν τους ρύπους και απόφυγε να τρίβεις και να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Επίσης, χρησιμοποίησε μαλακτική κρέμα μόνο στις άκρες και όχι στις ρίζες. Επίσης, μη λούζεσαι κάθε μέρα, αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

-Προσοχή στην πετσέτα

Τα σγουρά ή τα σπαστά μαλλιά έχουν την τάση να “φριζάρουν”. Το καλύτερο είναι να αντικαταστήσεις τη συνηθισμένη πετσέτα με ένα βαμβακερό t-shirt. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη των μαλλιών σου, κάνοντας απλώς αυτή την αλλαγή. Πριν ξεκινήσεις το χτένισμα, φρόντισε να έχει απορροφηθεί το περισσότερο νερό.

-Διάλεξε τη σωστή χτένα

Η σωστή χτένα είναι σημαντική για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Απόφυγε τις βούρτσες και επίλεξε ένα προϊόν με αραιά δόντια, για να αποφύγεις το “φριζάρισμα” και τα ηλεκτρισμένα μαλλιά.

-Επίλεξε μια πρέσα φιλική για τα μαλλιά

Το Bellissima Steam Elixir αποτελεί ένα επαναστατικό επαγγελματικό ισιωτικό με ατμό, κατάλληλο ακόμα και για καθημερινή χρήση. Προσφέρει τέλεια λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά χωρίς καμιά φθορά. Το μυστικό βρίσκεται στην αποκλειστική τεχνολογία Steam Active Care, με κάθε πέρασμα η πλάκα απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ατμού στην τούφα, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της σωστής υγρασίας στα μαλλιά και τα προστατεύει από την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας που προκαλεί το πέρασμα τους μέσα από τις θερμές πλάκες, αποφεύγοντας έτσι τη θραύση της ίνας.

Επιπλέον, η ειδική επίστρωση των κεραμικών πλακών με έλαια Argan, εξασφαλίζει τέλεια απαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα μαλλιά.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Hot τάσεις στα μαλλιά που αναδεικνύουν την ομορφιά των Ελληνίδων