Το καλοκαίρι βρίσκεται πίσω μας πια και ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε την γκαρνταρόμπα μας, υιοθετώντας άνετες αλλά και πρακτικές προτάσεις για όλες τις ώρες. Φέτος, στις καθημερινές μας εμφανίσεις οι τάσεις επιβάλλουν υφές σε ζεστά, διακριτικά χρώματα και για τις πιο τολμηρές ultra-shiny υλικά και printed φλις.

Φυσικά, τα αγαπημένα μας κομμάτια, όπως τα κολάν, οι φόρμες, τα jockey και τα sneakers έχουν πάντα θέση στη ζωή μας το φθινόπωρο, όμως το 2022 είναι ένα έτος που απευθύνεται σε όσες τολμούν να πειραματιστούν με το χρώμα και τα prints.

Η νέα Tezenis Club capsule collection διαθέτει μία πληθώρα on trend και νεανικών σχεδίων, που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η ευελιξία είναι το συνθηματικό, για μία συλλογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Οι προτάσεις έχουν βασικό παρονομαστή την άνεση, όμως το τελικό αποτέλεσμα υπόσχεται εντυπωσιακές εμφανίσεις ακόμα και με μια απλή φόρμα.

Νεανικές, άνετες και cool, οι πιο hot τάσεις διαχωρίζονται σε δύο σειρές ειδικά σχεδιασμένες για μία ευέλικτη πρόταση, με άνετα ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και είναι ιδανικά για τη δημιουργία αυθεντικών Tezenis total looks που αναδεικνύουν τόσο τα εσώρουχα όσο και τα ρούχα.

Η πρώτη σειρά περιλαμβάνει ρούχα που θα σου εξασφαλίσουν άνεση σε γήινους τόνους. Τα πιο απλά σχέδια επανερμηνεύονται για ένα on trend-chic στυλ. Η δεύτερη έχει να κάνει με τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων και prints, που είναι οι ξεκάθαροι πρωταγωνιστές της σειράς.

Ultra-shiny υλικά και printed φλις μετατρέπουν κάθε ντύσιμο σε streetwear και trendy look.

 

Διαβάστε επίσης:

CU BY THE TRAIN, το μεγαλύτερο Party του Σεπτεμβρίου από το CU & το Studio 24 | Thats Life. Life as it is!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.