Βαδίζουμε προς το καλοκαίρι και είναι φυσικό οι ανάγκες της επιδερμίδας μας να αλλάζουν. Όσο ευεργετικός για την ψυχολογία μας και να είναι ο ήλιος, γνωρίζουμε ότι για το δέρμα μας μπορεί να γίνει…εχθρικός αν δεν δείξουμε τη δέουσα προσοχή. Αν, λοιπόν, κι εσύ αναρωτιέσαι πως θα διατηρήσεις το δέρμα σου φρέσκο και λαμπερό αυτή την περίοδο, καλό είναι να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου τις αμπούλες!

Πως να χρησιμοποιήσεις τις αμπούλες αντιγήρανσης

Οι αμπούλες αντιγήρανσης είναι ένα ευεργετικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν στο πρόσωπο, ιδιαίτερα στα σημεία που παρουσιάζουν πρόβλημα. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό και πριν τη χρήση της ενυδατικής. Εναλλακτικά, τώρα το καλοκαίρι, μπορούν να αναμειχθούν με την ενυδατική κρέμα ή την αντηλιακή προσώπου που φοράμε το πρωί. Μια πολύ καλή πρόταση είναι οι αμπούλες που περιέχουν υαλουρονικό. Έχε στο μυαλό σου ότι πρέπει να τις χρησιμοποιείς κάθε φορά που νιώθεις το πρόσωπό σου κουρασμένο και χρειάζεσαι ένα boost λάμψης.

Πως να διαλέξεις

Στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, πρακτικά για κάθε ανάγκη. Μια πολύ καλή επιλογή είναι το νέο λανσάρισμα της bioten που πρόσφατα ενίσχυσε τη σειρά HYALURONIC GOLD με αμπούλες αντιγήρανσης. Οι εν λόγω αμπούλες είναι βασισμένες στην τεχνολογία 4D HYALURONIC ACID και περιέχουν ένα ισχυρό σύμπλεγμα, σε ποσοστό 5%, αποτελούμενο από 4 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος. Η καινοτόμος φόρμουλά τους, με τις Χρυσές Πρωτεΐνες, συμβάλλει στην αύξηση της σύνθεσης του υαλουρονικού οξέος. Γεμίζουν τις ορατές ρυτίδες και μειώνουν τις κηλίδες και τους αποχρωματισμούς που σχετίζονται με την ηλικία. Επιπλέον, οι νέες αμπούλες bioten HYALURONIC GOLD έχουν 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που στοχεύουν με ακρίβεια τα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντας αποτελεσματική αντιγηραντική δράση και βελτίωση της ελαστικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαλεντίνο γιορτάζει τα γενέθλια του με την νέα σειρά απο φούτερ με την διάσημη φράση του | Thats Life. Life as it is!