Αν το αγόρι που κρύβεις μέσα σου έγινε επιτέλους άνδρας και αποφάσισε να αποκατασταθεί, θα έχεις ήδη συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει το δαχτυλίδι για μια γυναίκα. Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν ότι το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου είναι απλώς ένα κόσμημα. Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Μια γυναίκα, όταν της ζητήσεις να παντρευτείτε, αναμένει ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο για εκείνη. Η λάθος επιλογή στο μυαλό της σημαίνει ότι δε γνωρίζεις σε βάθος τις επιθυμίες ή την προσωπικότητά της. Για το λόγο αυτό πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα που θα πας για να βρεις το τέλειο δαχτυλίδι.

Απεριόριστη κομψότητα για να νιώσει ξεχωριστή

Για μια σημαντική περίσταση, όπως η επιλογή ενός μονόπετρου της αιώνιας υπόσχεσης, οι δημιουργίες της συλλογής Vogue Solitaire εντυπωσιάζουν με σαγηνευτικές πινελιές κομψότητας μέσα από την ιδιαίτερη διαμαντένια λάμψη και την πρωτοποριακή αίσθηση πολυτέλειας. Με γνώμονα την τελειότητα σε κάθε εμφάνιση η VOGUE Watch & Jewellery δημιουργεί κοσμήματα με υψηλή αντοχή. Διακρίνονται για την απεριόριστη κομψότητα και ξεχωριστό design που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το τέλειο μονόπετρο

Η σειρά Vogue Solitaire περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα κοσμήματα σχεδιασμένα με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με τη δεξιοτεχνία. Πρωταγωνιστής της σειράς κοσμημάτων Solitaire (μονόπετρα) είναι το λευκό εργαστηριακό ζιρκόνιο. Είναι μοναδικά δεμένο σε ασήμι 925, σε χρωματισμούς του λευκού, κίτρινου και ροζ χρυσού και επιμεταλλώσεις 18 καρατιών (18Κ). Το brand εξασφαλίζει για τις δημιουργίες του ότι το λευκό εργαστηριακό ζιρκόνιο, η πέτρα που χρησιμοποιείται στη συλλογή, είναι γνωστό πως κατατάσσεται ως η κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις ηθικά και υπεύθυνα παραγόμενες πρώτες ύλες της κοσμηματοποιίας.

Τα κοσμήματα της συλλογής Vogue Solitaire δίνουν τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς. Δένουν με κάθε προσωπικό στυλ, ενώ με έμπνευση από κάθε κόσμημα οι εκπληκτικοί συνδυασμοί μαγνητίζουν κάθε βλέμμα.

Η νέα σειρά κοσμημάτων VOGUE SOLITAIRE του brand VOGUE Watch and Jewellery είναι διαθέσιμη στο vogue-watch.com

Διαβάστε επίσης: Πώς θα κάνεις στην κοπέλα σου την καλύτερη πρόταση γάμου (thatslife.gr)