Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, όλο και κάτι θα χρειαστούμε από τα μαγαζιά. Αν έχεις ήδη επισκεφτεί το κατάστημα με τα μαγιό, αυτό που σου μένει είναι να προμηθευτείς καινούριες σαγιονάρες! Όταν μιλάμε για σαγιονάρες, ένα είναι το brand που μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό. Η Havaianas είναι πλέον συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.

Πάμε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας

Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα η Havaianas, εγκαινίασε το νέο flagship κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας. Στις 7 Ιουλίου πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του καταστήματος προσκαλώντας δημοσιογράφους και influencers. Δεδομένης της κατάστασης, τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αναφορικά με τον covid-19.

Οι καλεσμένοι είχαν λάβει πριν την ημέρα της παρουσίασης μία πρωτότυπη πρόσκληση. Συνοδευόταν μόνο με μια σαγιονάρα Havaianas προσκαλώντας τους επισκέπτες να έρθουν στο κατάστημα για να βρουν το άλλο μισό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά τη νέα συλλογή Havaianas στο ισόγειο του καταστήματος. Πέρα από την τεράστια ποικιλία σε σαγιονάρες περιλαμβάνει και καλοκαιρινά αξεσουάρ όπως τσαντάκια, πετσέτες παραλίας και γυαλιά ηλίου.

Χώρος χαλάρωσης και Instagram corner

Στον 1ο όροφο του καταστήματος, που λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες, βρίσκεται επίσης και το Instagram corner. Οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τα πολύχρωμα φτερά Havaianas, που είναι κατασκευασμένα από πραγματικές σαγιονάρες. Σε αυτόν τον όροφο, η σχεδιάστρια Artaya δημιουργούσε για τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύχρωμα αξεσουάρ με χάντρες για το κινητό ή βραχιολάκια για το πόδι που ταίριαζαν υπέροχα με τα νέα ζευγάρια Havaianas που φορούσαν!

Το νέο κατάστημα Havaianas βρίσκεται στην οδό Ερμού 34 στο κέντρο της Αθήνας.

Μάθετε περισσότερα στα social media της εταιρείας

FACEBOOK

INSTAGRAM

Διαβάστε επίσης: Τι σαγιονάρες να διαλέξεις φέτος το καλοκαίρι | Thats Life. Life as it is!