Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα στη φύση και πόσο μάλλον στη θάλασσα τώρα που φτάσαμε στο καλοκαίρι. Το surfing, για παράδειγμα, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και αποτελεί ένα διασκεδαστικό τρόπο να παραμείνεις δραστήρια είτε είσαι μόνη είτε έχεις παρέα.

Ας υποθέσουμε ότι το πήρες απόφαση και ξεκίνησες τις πρώτες σου απόπειρες για να δαμάσεις τα κύματα. Καλό θα είναι να ανανεώσεις λίγο το στυλ και το χώρο σου με κομμάτια φτιαγμένα για σέρφερ. Ευτυχώς, η ΙΚΕΑ, η εταιρεία του Ομίλου Fourlis έχει φροντίσει να εντάξει ό,τι χρειάζεσαι στη συλλεκτική σειρά KÅSEBERGA. Σε συνεργασία με την World Surf League (WSL) και τους διάσημους σέρφερ Rob Machado και Kassia Meador, η εταιρεία δημιούργησε τη συλλογή, απευθυνόμενη στις καθημερινές ανάγκες των σέρφερ και τις παγκόσμιες προκλήσεις του πλανήτη μας.

Τι θα βρεις στη σειρά KÅSEBERGA

Τα 26 μοναδικά προϊόντα της σειράς είναι φτιαγμένα από ανανεώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά και είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους που ασπάζονται τη νοοτροπία των σέρφερ, ανεξάρτητα από το αν δαμάζουν τα κύματα ή όχι.

Για σένα

Για λειτουργικότητα και στιλ στην παραλία, επίλεξε από τα μοναδικά αξεσουάρ της συλλογής, όπως το καπέλο KÅSEBERGA από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, την πετσέτα θαλάσσης KÅSEBERGA από 100% βαμβάκι και το σακίδιο KÅSEBERGA.

Η σανίδα χειρός για bodysurfing KÅSEBERGA σου επιτρέπει να γλιστράς στο νερό μόνο με το σώμα σου, ενώ η σανίδα ισορροπίας KÅSEBERGA βοηθά στη μυϊκή ενδυνάμωση, στη βελτίωση της ισορροπίας και στον καλύτερο συντονισμό κινήσεων.

Η τσάντα KÅSEBERGA, εμπνευσμένη από την εμβληματική τσάντα FRAKTA, διαθέτει επιπλέον θήκες, μία θήκη για τα βρεγμένα πράγματα και μία διπλή βάση που κρατάει σταθερή την τσάντα, καθιστώντας την αναγνωρίσιμη τσάντα πιο κατάλληλη για τους σέρφερ από ποτέ.

Για το σπίτι

Αν θέλεις να φέρεις τη δροσιά της θάλασσας στο σαλόνι, τότε το τραπέζι μέσης από μπαμπού KÅSEBERGA σε σχήμα χαβανέζικης σανίδας του σερφ, το χαλί KÅSEBERGA με σχέδιο εμπνευσμένο από τους φοίνικες και η καράφα KÅSEBERGA στα χρώματα της θάλασσας αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Διαβάστε επίσης:

H ομορφιά είναι χρυσός!