Τα κέντρα αισθητικής είναι κλειστά εδώ και βδομάδες και οι ψεύτικες extension βλεφαρίδες σου αρχίζουν να θέλουν συντήρηση. Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι μόνη σου για να τις αφαιρέσεις. Ίσως να τις κόψεις, ίσως να βρεις κάποιο ειδικό λαδάκι που θα τις κάνει να φύγουν; Η αφαίρεση ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πολύ λεπτό ζήτημα.

Όχι! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες εάν δεν τοποθετηθούν ή αφαιρεθούν σωστά μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στις πραγματικές σου βλεφαρίδες καθώς και στο ίδιο το βλέφαρο. Ε, λοιπόν, θα σου πούμε εμείς τι να κάνει ώστε να απαλλαγείς από τις τεχνητές σου βλεφαρίδες με ασφάλεια.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος σούπερ – ουάου – DIY – εύκολος τρόπος που να μπορείς να τις αφαιρέσεις στο σπίτι σου χωρίς την βοήθεια ειδικού. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να περιμένεις να πέσουν από μόνες τους οι τούφες μία μία. Ο λόγος; Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι κυριολεκτικά κολλημένες πάνω στις δικές σου. Οι φυσικές μας βλεφαρίδες κάνουν κάθε μήνα τον κύκλο τους, όπου πέφτουν οι παλιές και μεγαλώνουν οι καινούριες.

Αφαίρεση Ψεύτικων Βλεφαρίδων – Σπιτικές λύσεις που δεν δουλεύουν – Ούτε να το σκέφτεσαι!

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Να τις κόψεις για να τις φέρεις στο ίδιο μήκος με τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Μην το κάνεις, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τραυματίσεις τις φυσικές σου βλεφαρίδες καθώς και το ίδιο το μάτι σου! Επίσης, έχουμε δει πολλές γυναίκες να τραβούν ελαφρά με το χέρι τους τις ψεύτικες βλεφαρίδες extension ώστε να τις κάνουν να πέσουν πιο γρήγορα.

Φυσικά, ούτε αυτό δεν πρέπει να το κάνεις γιατί τραβώντας έτσι και τις φυσικές σου βλεφαρίδες τις αδυνατίζεις, τις τραυματίζεις και μπορεί μέχρι και να μείνει «φαλακρό» το συγκεκριμένο σημείο όταν οι βλεφαρίδες κάνουν τον κύκλο τους. Δεν το θέλεις αυτό. Ένα φαλακρό σημείο στις βλεφαρίδες σου, δεν θα μπορείς να το καλύψεις ούτε με νέες extension βλεφαρίδες όταν ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής.

Διάβασε ακόμη: Πως θα αφαιρέσω το ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι;

αφαίρεση ψεύτικων βλεφαρίδων

Σε πόσο καιρό θα απαλλαγώ από τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Όπως προαναφέρθηκε, οι ψεύτικες σου βλεφαρίδες θα πέσουν μαζί με τις αληθινές όταν οι δεύτερες κάνουν τον φυσικό τους κύκλο. Καθώς οι βλεφαρίδες δεν πέφτουν όλες μονομιάς – αλλιώς μία φορά τον μήνα θα έμενες χωρίς καθόλου βλεφαρίδες  – θα πρέπει να περιμένεις γύρω στις 3-4 εβδομάδες για να πέσουν όλες με την σειρά τους.

Εάν θέλεις να καμουφλάρεις το μάτι και να μην φαίνεται «ξεπουπουλιασμένο», μπορείς να βάζεις λίγο μαύρο μολύβι στα μάτια σου στο πάνω βλέφαρο, κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων. Σε καμία περίπτωση μην προβείς σε αυτοσχέδιους τρόπους αφαίρεσης ψεύτικων βλεφαρίδων στο σπίτι.