Το καλοκαίρι μπορεί η ψυχολογία μας να ανεβαίνει, όμως τα σημάδια στο πρόσωπό μας από την πολύωρη παραμονή στον ήλιο είναι πιο έντονα από ποτέ. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, προκειμένου να επαναφέρουμε την υφή και την όψη του προσώπου μας στα προ καλοκαιριού επίπεδα. Το πρόγραμμα ομορφιάς πρέπει να είναι εντατικό και να τηρείται με ευλαβική συνέπεια.

Τι πρέπει όμως να κάνεις για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;

-Δώσε έμφαση στο βαθύ καθαρισμό

Ο καθαρισμός του δέρματος είναι πάντα το πρώτο και το σημαντικότερο στάδιο για τη ρουτίνα ομορφιάς. Επίλεξε προσεκτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, για να είσαι σίγουρη ότι δε θα προκύψουν ερεθισμοί και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

H γνωστή εταιρεία FREZYDERM προτείνει γι’ αυτό το στάδιο ένα ενεργό μικκυλιακό νερό υψηλής αποτελεσματικότητας για βαθύ καθαρισμό και τόνωση για δερματική ευεξία. Το Micellar Water της εταιρείας είναι εμπλουτισμένο με 3 φυτικές σαπωνίνες, ασύλληπτης καθαριστικής ικανότητας, από 3 φυτά προερχόμενα από 3 ηπείρους, που απομακρύνουν και το τελευταίο ίχνος ρύπων και υπολειμμάτων μακιγιάζ. Επιπλέον, είναι βιοδιασπώμενες, προερχόμενες από ανανεώσιμες πηγές και με ήπιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

-Χρησιμοποίησε μια ενυδατική με ισχυρή δράση

Μετά το καλοκαίρι, αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα είναι μια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης με σύνθεση που «κλειδώνει» την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας. Δοκίμασε τη MOISTURIZING PLUS CREAM της FREZYDERM με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος που φτάνουν και στα 3 επίπεδα του δέρματος. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά σύκου, για ενισχυμένη και παρατεταμένη ενυδάτωση.

-Κρέμα ματιών

Αφού ασχοληθείς σχολαστικά με τον καθαρισμό και τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, δε χρειάζεται να επενδύσεις σε extra προϊόντα για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ολοκλήρωσε την περιποίησή σου με μια καλή κρέμα ματιών και φρόντισε να κοιμάσαι καλά, προκειμένου να αποφύγεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδική μόδα: Νέα σχολική χρονιά με στυλ!