Ήρθε η ώρα να τονώσουμε τους μυς του κορμού και του στήθους μας και να δείξουμε καλύτερες από ποτέ με το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της personal trainer, Chloe Ting. Οι ασκήσεις αυτές, φυσικά, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κάθε περιβάλλον, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά έντονο ώστε να τονώσετε επαρκώς τον κορμό και το στήθος σας ακόμη και μέσα σε μόνο 10 λεπτά. Είναι ιδανικό για αρχάριους προς πιο προχωρημένους, οπότε μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας. Έχει χρονομέτρηση ώστε να ξέρετε ακριβώς πότε θα αρχίσετε και θα σταματήσετε την κάθε άσκηση. Σε κάθε αλλαγή άσκησης θα ακούσετε μερικά χαρακτηριστικά κλικ. Το κάθε σετ αποτελείται από 10 ασκήσεις. Μεταξύ της κάθε άσκησης κάνουμε 15 δευτερόλεπτα διάλειμμα.

πρόγραμμα γυμναστικής

Τι θα χρειαστείτε για να κάνετε το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής;

Για να κάνετε τις ασκήσεις το μόνο που θα χρειαστείτε είναι βαράκια γυμναστικής στο βάρος που σας ταιριάζει. Εάν δεν έχετε βαράκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπουκάλια από νερό 500ml ή ενός λίτρου. Επίσης, δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε βάρη οποιουδήποτε είδους, μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις χωρίς, χρησιμοποιώντας προς όφελός σας το βάρος του σώματος.

Μην ξεχάσετε να έχετε κοντά σας πετσέτα και νερό και να έχετε κάνει καλές διατάσεις προτού ξεκινήσετε. Επίσης, κάντε stretching στο τέλος για αποθεραπεία, ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς και πιασίματα.

Ακολουθήστε το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για δυνατό κορμό και στήθος κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο

Δείτε ακόμη: 4 εύκολες ασκήσεις για γοφούς… σαν καρδιά