Θα έχετε προσέξει ενώ πίνετε το αγαπημένο σας ενεργειακό ποτό, ότι πάνω στην συσκευασία αναγράφεται μία ημερομηνία λήξης. Ξεχάσετε μερικά Red Bull στο ράφι, τα οποία ανακαλύψατε μετά από καιρό για να δείτε ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους, Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να το καταναλώσετε; Θα πάθετε κάτι; Πως θα είναι η γεύση του; Πάμε να μάθουμε. 

Το Red Bull έχει μακρά διάρκεια, εάν καταφέρετε όμως να ξεπεράσετε την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουτί, μπορείτε και πάλι να το καταναλώσετε. Το ρόφημα αυτό έχει διάρκεια ζωής για 18-24 μήνες από την παρασκευή του, που σημαίνει ότι μπορείτε να το καταναλώσετε με ασφάλεια έως 9 μήνες μετά την ημερομηνία λήξης.

Ωστόσο, αυτό που θα συμβεί είναι πιθανόν να μειωθεί η ένταση της γεύσης του ροφήματος και η ποσότητα των φυσαλίδων που σχηματίζονται από το ανθρακικό. Έτσι, για να απολαύσετε το Red Bull όπως αυτό προορίζεται, είναι καλό να το καταναλώσετε πριν την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία.

Σε κάθε περίπτωση όμως, να είστε προσεχτικοί όταν πάρετε το ρίσκο να το πιείτε μετά την ημερομηνία λήξης του. Εάν παρατηρήσετε το Red Bull σας να έχει περίεργη σύσταση, χρώμα, μυρωδιά ή γεύση, καλύτερα να το πετάξετε.

Δείτε ακόμη: Λήγει, τελικά, η μπύρα; Μάθαμε τι ισχύει!