Υγιές και λαμπερό πρόσωπο σημαίνει ένα πράγμα! Συστηματική περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα. Δεν έχουν γεννηθεί όλες οι γυναίκες με εξαιρετικά γονίδια, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Σίγουρα το όμορφο πρόσωπο προϋποθέτει μια προσπάθεια από την πλευρά μας! Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δε μπορεί να διαθέσει πολύ χρόνο μέσα στη μέρα για τη ρουτίνα περιποίησης, τότε σου έχουμε λύση! Η beauty routine έχει 3 βασικά βήματα, δεν απαιτεί πολύ χρόνο και ακούει στο όνομα Dalon Cosmetics.

Βήμα 1ο

Το πιο σημαντικό βήμα της ρουτίνας μας είναι ο καθαρισμός. Η εταιρεία διαθέτει ιδανικά προϊόντα για τον σωστό καθαρισμό. Δοκίμασε τα:

-Micellar Foam Cleanser: Πρόκειται για έναν αφρό για το πρόσωπο με μικκύλια για βαθύ και απαλό καθαρισμό. Έχει εκχύλισμα ελίχρυσου και μαργαρίτας, συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση και αντιρρυπαντική δράση, ενώ παράλληλα βοηθούν ενεργά στη λάμψη της επιδερμίδας.

-Micellar Water Face Cleanser: Αποτελεί ένα νερό καθαρισμού με μικκύλια, για το πρόσωπο και τα μάτια, που είναι ιδανικό και για ντεμακιγιάζ.

Βήμα 2ο

Η ενυδάτωση αποτελεί το δεύτερο βήμα της ρουτίνας μας. Το πλέον κατάλληλο προϊόν για το βήμα αυτό είναι το Hyaluronic Face Serum. Είναι ένας ορός προσώπου με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος και ολιγοσακχαρίτες, συστατικά που ενισχύουν την ενυδάτωση, την ελαστικότητα. Ταυτόχρονα δημιουργούν έντονη αίσθηση σύσφιξης. Το serum είναι απλό, εύχρηστο με καινοτόμα φόρμουλα που διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα.

Βήμα 3ο

Τρίτο, αλλά εξίσου σημαντικό και απαραίτητο βήμα αποτελεί ο ορός ματιών για ενυδάτωση και περιορισμό των μαύρων κύκλων Eye Serum Triple Action. Παράγεται με εκχύλισμα φυκιών, υαλουρονικό οξύ, οργανικό πυρίτιο και καφεϊνη. Βοηθά την μικροκυκλοφορία και στη λείανση των ρυτίδων. Ενισχύει την ενυδάτωση και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από την περιοχή των ματιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Επένδυσε στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου για τέλεια όψη μετά τα 40 | Thats Life. Life as it is!