Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας σήμερα. Του πλάσματος που κατακτά κάθε αντρική μέρα από τότε που φτιάχτηκε ο πλανήτης…

ΟΚ, ας μην κοροϊδευόμαστε αρχικά. Η γυναίκα δεν χρειάζεται μια μέρα για να γιορτάζει. ΠΡΕΠΕΙ να γιορτάζει κάθε μέρα. Από την αρχαιότητα θεωρούνταν ιερή η φύση της, μια αντίληψη που (κάκιστα) ξεθώριασε με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι άδικο να γιορτάζει μια μέρα το χρόνο ένα πλάσμα σαν την γυναίκα. Πιο πολύ την βλέπω σαν σύγχρονη ηρωίδα και απόδειξη πως στα κόμικ βλέπουμε φαντασίες γιατί στην πραγματική ζωή εκείνη είναι ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και η Wonder Woman μαζί (promotion του Batman Vs Superman).

Ξυπνάει στις 6 το πρωί να ετοιμάσει τα παιδιά για το σχολείο, να ντυθεί, να βαφτεί, να πάει 8-10 ώρες στη δουλειά, να γυρίσει, να μαγειρέψει, να καθαρίσει και το βράδυ να είναι υποχρεωμένη να κάνει και σεξ γιατί θέλει ο άντρας της. ΟΚ, εγώ κουράστηκα στα τρία πρώτα…

To τι είναι πραγματικά η γυναίκα δεν θα μάθει κανείς. Κανένας άντρας δεν κατάφερε να το καταλάβει και μεταξύ μας δεν πρόκειται. Αλλά γυναίκα είναι εκείνο το πλάσμα που μπορεί με ένα του χαμόγελο να φτιάξει την μέρα σου, όσο άσχημη και αν είναι, με ένα άγγιγμα του να σου δείξει πόσο σημαντικός είσαι, να μηδενίσει χιλιόμετρα, να κάνει κάθε μέρα σου παράδεισο (και κόλαση, ανάλογα τα κέφια της) και να είναι το σημείο αναφοράς ενός ολόκληρου γαλαξία. Του δικού της, που σε έχει κλείσει μέσα του.

Μην ξεχνάμε πως γυναίκα μας έφερε στον κόσμο. Η γυναίκα είναι το πλάσμα που φέρνει ζωή.

ΟΚ, τις περισσότερες φορές μας σπάτε τα νεύρα με τις γκρίνιες και τις μουρμούρες ή τις απαντήσεις “Έτσι”, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά εσείς γυναίκες αγγίζετε την τελειότητα όταν θέλετε.

Σας ευχαριστούμε που μας φτιάχνετε την μέρα. Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε λόγους να κάνουμε τρέλες. Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε κάθε μέρα για εμάς και εμείς σαν… βόδια δεν παίρνουμε χαμπάρι. Σας ευχαριστούμε που στηρίζεται το διεθνές εμπόριο με τα ψώνια σας. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε (μια συγκεκριμένη περισσότερο εγώ).

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις γυναίκες.

ΑΓΑΠΑΜΕ τις γυναίκες.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τις γυναίκες.

Δεν το κάνουμε από υποχρέωση. Το κάνουμε γιατί αυτό είναι το ένστικτο του κάθε σωστού άντρα.

Χρόνια Πολλά Γυναίκες! Σας αγαπάμε!

ΥΓ: Πυρ, Γυνή και Θάλασσα. Αν τα συνδυάσεις και τα 3 παίρνεις τον πιο ονειρεμένο συνδυασμό. Από σένα εξαρτάται…