Οι ενδυματολογικές επιλογές μιας γυναίκας δεν είναι πάντα σταθερές. Σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από τη διάθεση της στιγμής. Κάθε θηλυκό μπορεί να νιώθει μία μέρα είτε πιο girly, είτε περιπετειώδης τυχοδιώκτης, ροκ, αγοροκόριτσο, ατρόμητη καουμπόης ή εκείνο το κορίτσι που ντύθηκε νύφη. Ποτέ όμως δεν πρέπει να νιώθει περιορισμένη.

Stay your self με τις νέες προτάσεις τη MAJE

Η γυναίκα μπορεί να παίξει με όλες τις πτυχές της, με όλες τις προσωπικότητες της. Γι’ αυτό αναζητά ρούχα και αξεσουάρ που να ανταποκρίνονται σε αυτήν την αλλαγή. Έχει την ανάγκη να μεταμορφώνεται απροσδόκητα, ορίζοντας τη δική της κανονικότητα, να πραγματοποιεί τα όνειρά της και να παίζει με τη μόδα! Αυτό πρεσβεύει άλλωστε και η νέα καμπάνια της MAJE. Η συλλογή SS21 μας προτείνει ξεκάθαρα: #STAYYOURSELF!

 

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, το top model CARA TAYLOR “δανείζει” τη μορφή της σε εφτά χαρακτήρες. Τελικά, μόνο αλλάζοντας συνεχώς μπορούμε να είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας. Τη μία μέρα μπορεί να νιώθεις σαν τη Bonnie. Την άλλη μέρα νιώθεις λίγο πιο Clyde και θέλεις να φορέσεις αντρικά κοστούμια, αλλά με ένα twist θηλυκότητας. Ο νέος εαυτός σου, ίσως κρατήσει για μια ζωή ή μόνο για ένα πρωί, όμως μέσω αυτή της εναλλαγής αγκαλιάζεις μία άγνωστη πτυχή του χαρακτήρα σου και αισθάνεσαι μία διαφορετικότητα από την προηγούμενη ημέρα.

Η ωδή της Maje στην δυναμική ευελιξία μας δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε πολλά και διαφορετικά στυλ, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Το ντύσιμο θεωρείται ως ένας τρόπος μέσω του οποίου εκφράζουμε τον εαυτό μας. Επιλέγουμε τα ρούχα που φοράμε επειδή μας αρέσει το χρώμα, επειδή ταιριάζουν στο σώμα μας, ή ακόμα επειδή πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στο στυλ μας και αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας. Η σύγχρονη γυναίκα όμως έχει πολλές πτυχές και αναζητά πολλές διαφορετικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: 10 τρόποι να φτιάξετε την διάθεση σας στο λεπτό – Απλοί αλλά αποτελεσματικοί