Το καλοκαίρι αποτελεί παραδοσιακά την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, αφού τα σχολεία κλείνουν, οι ρυθμοί στη δουλειά χαλαρώνουν και οι αποδράσεις κοντά στη θάλασσα μας δίνουν τη δυνατότητα να “φορτίσουμε” τις μπαταρίες μας. Παρόλα αυτά, η ζωή στο σπίτι με τα παιδιά έχει και τις…προκλήσεις της, ιδιαίτερα αν δε βρούμε τρόπους να τα απασχολήσουμε δημιουργικά το διάστημα που κάνουν διάλειμμα από τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Αυτή την περίοδο, στην Αθήνα μπορείς να βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, προκειμένου τα παιδιά να διασκεδάσουν κι εσύ να απολαύσεις με ηρεμία τον καφέ ή το ποτό σου. Το κτήμα CATALEYA κι αυτό το καλοκαίρι έχει ετοιμάσει μια σειρά από δραστηριότητες που θα χαρίσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σε παιδιά και ενήλικες.

kids night out!

Το θερινό σινεμά αποτελεί μια αγαπημένη δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους. Στο CATALEYA μπορείς να απολαύσεις το φαγητό ή το κοκτέιλ σου, όσο τα παιδιά παρακολουθούν την ταινία τους με δωρεάν ποπ κορν και χυμό υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών, ώστε να μη συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ, αφού όσο οι γονείς απολαμβάνουν την δική τους ταινία, τα παιδιά σε προφυλαγμένο χώρο με την καθοδήγηση παιδαγωγών δίπλα στον χώρο των ενηλίκων όπου επικοινωνούν,  δραματοποιούν την ταινία που είδαν με κατασκευές, face painting, αφηγήσεις και παιχνίδια.

Η είσοδος της κάθε προβολής είναι στα 8€.

Το πακέτο διπλής κράτησης περιλαμβάνει:

  • ποπ κορν και χυμό για το παιδί
  • δημιουργική απασχόληση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με θεματικές δραστηριότητες από την ταινία που μόλις παρακολούθησαν τα παιδιά.

Kids Fun Weekend

Αν πάλι αναζητάς κάτι για τα γεμίσετε τα οικογενειακά σαββατοκύριακα, το Cataleya καλωσορίζει τους επισκέπτες στο καταπράσινο και δροσερό πάρκο του το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 15:00 για πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια! Όσο οι μεγάλοι απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας, οι μικροί διασκεδάζουν με τους παιδαγωγούς και τους αθλητές του κτήματος σε οργανωμένες δημιουργικές δράσεις!

Διασκεδαστικά και δροσιστικά παιχνίδια νερού στην πισίνα, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και πολλά άλλα περιμένουν όλα τα παιδιά! Συνίσταται η ενδυμασία με ελαφριά και άνετα ρούχα και καπέλο. Το κόστος της συμμετοχής για κάθε παιδί είναι στα 12 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Κάνε την ομορφιά διασκέδαση! | Thats Life. Life as it is!