Στην εποχή μας οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται γονείς σε μεγαλύτερη ηλικία. Τα αδέλφια με μικρή διαφορά είναι συχνότερο φαινόμενο. Η φροντίδα και από τους δύο γονείς έχει αυξηθεί θεαματικά, ενώ οι γεννήσεις διδύμων έχουν υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες. Φυσικά, οι ανάγκες και οι αντοχές που πρέπει να επιδείξουν οι γονείς περνούν σε άλλο επίπεδο. Απαιτείται διπλή προσοχή και πραγματικές λύσεις, ειδικά στη βόλτα και τη μεταφορά.

Τα πάντα για το παιδί στα καταστήματα Τρίκυκλο

Τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς που βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με καθημερινές προκλήσεις. Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι. Πλέον είναι διαθέσιμο και ένα επαναστατικό αξεσουάρ της BABYZEN που θα απλοποιήσει τη βόλτα στην περίπτωση δύο μωρών.

Η επανάσταση στη μεταφορά δύο μωρών

Μετά το YOYO, η Babyzen παρουσιάζει, πάλι πρώτη, το πρώτο διπλό καρότσι που γίνεται δεκτό ως χειραποσκευή στην καμπίνα του αεροπλάνου! Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να μετατρέψετε το YOYO σας σε ένα διπλό καρότσι, με την βοήθεια του YOYO Connect. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που κουμπώνει στο πίσω μέρος του καροτσιού σας. Έτσι, είτε έχετε δύο παιδιά, μπορείτε να διαμορφώσετε το καρότσι σας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς για να τα συνοδέψει από την αρχή μέχρι το τέλος. Εξαιρετικά ελαφριά και ευέλικτα το YOYO² και YOYO connect είναι εύκολα διαχειρίσιμα σε κάθε οδόστρωμα και οδηγούνται με το ένα χέρι. Εφόσον διπλωθεί, το YOYO connect μπορεί να κρεμαστεί στα άγκιστρα στο πίσω μέρος του YOYO². Καμία λύση μεταφοράς δύο παιδιών δεν είναι τόσο συμπαγής όταν διπλώνεται όσο το YOYO² με το YOYO connect (52 x 44 x 24 cm). Και βέβαια, είναι το μόνο καροτσάκι για δύο παιδιά που επιτρέπεται κατά την πτήση ως αποσκευή καμπίνας.

Τα προϊόντα της εταιρείας BABYZEN είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com και σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και e-shops.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Tο ιδανικό κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδί