Για να βρεις το ιδανικό κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδί πρέπει να το ψάξεις ιδιαίτερα. Σχετική έρευνα έχει δείξει ότι το 49,3% των παιδιών σε παιδικά καθίσματα έχουν χαλαρές ζώνες. Στο 63% αυτών των περιπτώσεων η λάθος χρήση χαρακτηρίζεται ως σοβαρή. Οι χαλαρές ζώνες αποτελούν σοβαρή απειλή για το παιδί. Δεν το ασφαλίζουν όπως προβλέπεται σε ατύχημα ή απότομο φρενάρισμα. Για το λόγο αυτό, οι νέοι γονείς πρέπει να εμπιστεύονται την ασφάλεια του παιδιού τους σε εταιρείες που φημίζονται για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Τα πάντα για το παιδί στο Τρίκυκλο

Τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς που βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με καθημερινές προκλήσεις. Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι, με δυνατότητα μάλιστα άμεσης παράδοσης κατ’οίκον. Στο Τρίκυκλο είναι διαθέσιμο και ένα νέο προϊόν ιδανικό για το αυτοκίνητο.

Ασφάλεια και άνεση με την “υπογραφή” της BeSafe

Η BeSafe, κορυφαία Νορβηγική εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας στο αυτοκίνητο, παρουσιάζει 2 νέες καινοτομίες που αποδεικνύουν τη δέσμευσή της στην ασφάλεια και την άνεση του παιδιού στο αυτοκίνητο. Το νέο ύφασμα BeSafe Mesh που φροντίζει κάθε παιδί να αισθάνεται όσο γίνεται πιο άνετα, ανεξάρτητα από το αν το ταξίδι είναι σύντομο ή μεγάλο και το σύστημα Active Retract Harness.

Το επαναστατικό ύφασμα BeSafe Mesh

Το νέο ύφασμα BeSafe Mesh έχει υποστρώματα με τρισδιάστατη δομή. Η θερμότητα και η υγρασία απομακρύνονται από το παιδί, ενώ ο αέρας τα διαπερνά και έχει πολύ καλύτερη ροή. Το ύφασμα BeSafe Mesh προσφέρει έως και 8 φορές υψηλότερη διαπερατότητα αέρα από ότι ένα συμβατικό ύφασμα PU. Διατίθεται στην απόχρωση «Peak» – ανοιχτό γκρι- που μειώνει την απορρόφηση θερμότητας και έχει εξαιρετικό φινίρισμα σε 3 μοντέλα BeSafe.

 

Το σύστημα Active Retract Harness

Η BeSafe παράλληλα σε συνεργασία με την εταιρεία Holmbergs έκαναν μαζί ένα τεράστιο άλμα στο χώρο της ασφάλειας των παιδιών στο αυτοκίνητο. Δημιούργησαν το σύστημα Active Retract Harness, μια προηγμένη κατασκευή με προεντατήρες μέσα στο κάθισμα, που όμοιά της δεν υπάρχει. Τραβά συνεχώς τις ζώνες, καθώς οι γονείς τις σπρώχνουν μέσα στα μαξιλάρια των ώμων για στενή εφαρμογή στο σώμα του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Πως να επουλώσεις γρήγορα τα τραύματα του παιδιού