Τα παιχνίδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πνευματική ανάπτυξη κάθε μικρού παιδιού. Οι νέοι γονείς θέλουν να γνωρίζουν ότι οι επιλογές τους μπορούν να προκαλέσουν την φαντασία του και να ενθαρρύνουν την φυσική δραστηριότητα μέσα από την ανάπτυξη των αισθήσεων. Στα καταστήματα Τρίκυκλο, που δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών, είναι διαθέσιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως τα παιχνίδια της εταιρείας MODU.

Τα διάσημα τουβλάκια της ΜODU στα καταστήματα Τρίκυκλο

Η MODU αποτελεί μια εταιρεία από τη Δανία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τουβλάκια για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 6 ετών. Στα φυσικά καταστήματα Τρίκυκλο και στο Trikiklo.com είναι διαθέσιμα 3 σετ της MODU συναρμολογούμενα τούβλα από ειδικό αφρό. Συνοδεύονται από κονέκτορες και ρόδες. Πρόκειται για μια ιδέα παιχνιδιού πολύ προχωρημένη. Τα τουβλάκια θα βοηθήσουν το παιδί να μπουσουλήσει, να περπατήσει, να σκαρφαλώσει, να ρολάρει και να πηδήξει από το ένα στο άλλο. Με αυτά θα σχηματίσει το πρώτο του τροχήλατο όχημα, το πρώτο του κουνιστό ζωάκι ή την πρώτη του σανίδα ισορροπίας. Οι συνδυασμοί πραγματικά δεν έχουν τελειωμό. Ο καλύτερος προπονητής για την ανάπτυξη της αφής, της όρασης, της αίσθησης της ισορροπίας, της δύναμης, της ευλυγισίας και πάνω απ’ όλα της δημιουργικότητας και της φαντασίας!

Στην Ελλάδα είναι ήδη διαθέσιμες 3 σειρές της MODU:

Το Kit Curiosity αποτελεί το αρχικό kit της MODU. Διδάσκει το παιδί πως να ισορροπεί, να πηδά, να ιππεύει και του χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές. Με το Explorer Kit στο επόμενο στάδιο θα πειραματιστεί, έχοντας τη δυνατότητα να εξελίξει τις δυνατότητές του μέσα από 8 τουλάχιστον διαφορετικές δημιουργίες. Το Dreamer Kit είναι το μεγαλύτερο σετ της MODU. Προσφέρει περισσότερες από 12 μοναδικές δημιουργίες μεγάλου μεγέθους. Τα μοναδικά αυτά παιχνίδια κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα: Κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Τα τουβλάκια της MODU αποτελούν μια κορυφαία επιλογή για παιδιά μέχρι 6 ετών. Είναι ιδανικά για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την ανάπτυξη των ικανοτήτων. Η υψηλή τους ποιότητα εξασφαλίζει τη μακροζωία τους. Τα παιδιά θα τα χρησιμοποιούν για χρόνια και οι γονείς θα γνωρίζουν ότι η επιλογή τους είναι φιλική και προς τον πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 210 9855 433  |  216 7003 490

ή επισκεφτείτε το www.trikiklo.com

Διαβάστε επίσης: Οι τσάντες που θα σου “λύσουν” τα χέρια στη βόλτα με το μωρό